10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ziedi un nauda. Uzzini kā ziedu klātbūtne ietekmē naudas plūsmu tavā naudas makā

 

b7a2fce592

Par brīnumaino ārstniecības augu spēku ir dzirdējis katrs. Bet par to, ka augi spēj pievilināt mājai naudu, zina reti kurš. Kaut gan piekritīsiet: pavasarī, ziedēšanas laikā, daudzas finansiālās problēmas atrisinās it kā pašas no sevis. Tomēr ne visi telpaugi nes pārticību: daži istabas augi, ārēji pavisam nevainīgi, var kļūt par izputēšanas iemeslu! Un viss tāpēc, ka tie ir nesavienojami ar naudu. Pārbaudiet, vai jūsu paspārnē dzīvo draugi vai ienaidnieki.

SPARĢELIS. Kas to būtu domājis, ka elegantie augi ar maigajām lapiņām, kas ir tik nepretenciozi, turklāt nav prasīgi pret gaismu, siltumu un mēslojumu, ir stiprākais naudas magnēts. Tomēr nesteidzieties iegādāties tieši sparģeli! Tas nes gan drīzu bagātību, gan nesaprātīgus tēriņus.

ĢERĀNIJA. Piesaistot mājai naudu, šis populārais augs apmierinās ar mazumiņu. Ja steidzami vajadzīga nauda, iesakām tai līdzās iestādīt acāliju. Ģerānija to dievia un, vēloties iegūt savaldīgās skaistules labvēlību, sāk pievilināt mājai finanses neticamā daudzumā.

GLADIOLA – tipiska izšķērdētāja. Jo īpaši tad, ja to nevis izaudzējat, bet nopērkat. Lai gan šis efektīgais augs prasa ne mazumu pūļu tā uzturēšanai, arī tas var kļūt par stabilu ienākumu avotu , jo gladiolas…ir viegli pārdot. Tā kā, ja ir vēlēšanās nopelnīt reālu naudu, noteikti pievērsieties šo carisko augu audzēšanai!

KAKTUSS – neaizstājams, ja dzīve saistīta ar pastāvīgu finanšu risku. Šis durstīgais draugs apveltīts ar maģiskām spējām. Patērējieties vairākām šķirnēm: jo lielāka kaktusu daudzveidība jums būs, jo spēcīgāks kļūs jūsu zaļais talismans!

ORHIDEJA – skaistākā floras valstības būtne! Diemžēl, tikai un vienīgi… Pārējā ziņā, kā pienākas īstām skaistulēm, orhideja ir pilnīgi bezjēdzīgs zieds.

PAPARDES – nekad nepieļaus, ka jūsu maks kļūtu tukšs. Runā, ka daudzi laimīgi milzīga mantojuma ieguvēji, neilgi pirms to saņemšanas iegādājušies ar papardi, precīzāk, ar vienu no tām – nefrolēpi jeb mūžzaļo papardi. Pieņemts uzskatīt, ka tas, kuram šis augs uzziedēs, aizmirsīs trūkumu uz visiem laikiem!

MARGRIETIŅA. Saskaitiet šī maigā zieda ziedlapiņas. Nepāra skaitlis sola lielus tēriņus, kas saistīti ar mīlas lietām. Ja izjūtat naudas grūtības, noraujiet liekās margrietiņas zieda lapiņas, lai iegūtu pāra skaitli. Tas veicinās ienākumu pieplūdumu. Piemērs: ja atdala margrietiņu no pušķa vāzē, var ātri saņemt kredītu.

Ceriņi piesaista naudu tiem, kas rūpējas par tiem ziedēšanas laikā. Jo vairāk ziedošu ceriņu zaru jūs izdāļāsiet nepazīstamiem cilvēkiem, jo vairāk patīkamu notikumu, kas saistīti ar finansēm, notiks ar jums tuvākajā nākotnē.

CIKLAMENA pateiks priekšā, kā pareizi rīkoties ar naudu. Uzrakstiet uz papīra summu, kuras liktenis jūs interesē. Nolieciet zīmīti zem puķupoda, aplaistiet puķi un pēc pāris dienām skatieties, kas noticis ar cipariem.

  • Tie nav mainījuši ne krāsu, ne spilgtumu – tātad, nebaidieties riskēt, droši ieguldiet naudu!
  • Līnijas ir izplūdušas, krāsa mazliet izbalējusi – uzmanīgi! Situācija finansu ieguldījumiem ir nestabila.
  • Ciparus ir grūti vai neiespējami saskatīt – ciklamena kategoriski iebilst pret jūsu lēmumu!
avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.