4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Daudzi uzskata viņu par briesmoni. Bet viņi pat nenojauš, kas slēpjas viņas dvēselē…

 

Diemžēl cilvēki reti ir apmierināti ar sevi vai savu dzīvi, un viss tikai tāpēc, ka nenovērtējam to, kas mums ir. Reti kurš aizdomājas, ka fiziskā un psihiskā veselība – tā jau ir liela dāvana, kas, diemžēl, nav dota katram. Šodien mēs pavēstīsim kādu neticamu stāstu par 17 gadus vecu amerikāņu meiteni Kesidiju Kūperi, kura nevar palielīties ar fizisku pilnību. Lieta tāda, ka meitene piedzima bez deguna un acīm. Sākumā kas tāds var šķist neiespējams, tomēr notici, tā ir tīra petiesība.

Kesidija mācās neredzīgo skolā un apgalvo, ka viņai nav nekā neiespējama. Viņa dzied skolas korī ( un dara to, starpcitu, diezgan labi) un nodarbojas ar sportu. Daudzi varētu tikai apskaust viņas pozitīvo attieksmi pret dzīvi. Neskatoties uz to, ka šī meitene nevar ne redzēt, ne just smaržas, viņa nepārstāj sajūsmināties par apkārtējo pasauli un mīlēt savu dzīvi. Tikai paskaties uz viņu!

Pagājušajā gadā tika veikti pirmie ķirurģiskie mēģinājumi Kesidijas deguna pārstādīšanai. Ārsti negarantē, ka viņiem izdosies izveidot meitenei pilnvērtīgu degunu, kas spēs sajust smaržas un caur kuru varēs elpot. Tomēr šādas operācijas palīdzēs Kesidijai atbrīvoties no daudziem kompleksiem un iegūt cilvēku acīm daudz pierastāku ārieni.

Kesidija varētu kļūt par piemēru un iedvesmu daudziem izmisušiem cilvēkiem visā pasaulē. Neraugoties uz saviem fiziskajiem tr;ukumiem, viņa ir pilna optimisma, un tas nevar neiepriecināt!

Noteikti padalies ar šo neticamo stāstu ar saviem draugiem!

avots: videoboom.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.