1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

GREDZENU MAĢIJA – KĀ MŪS IETEKMĒ TAS, UZ KURA PIRKSTA GREDZENU NĒSĀJAM

 

Jūs noteikti nemaz nezinājāt, cik nozīmīgu vietu patiesībā ieņem mūsu roku un kāju pirksti, jo tie spēj izstarot ļoti lielu enerģiju. Mēs nēsājam gredzenus, pat neaizdomājoties par to, ka nēsāt rotaslietas tomēr arī vajag pareizi. 

Galvenais, ko vajadzētu atcerēties pie gredzenu nēsāšanas ir tas, ka visiem mūsu roku pirkstiem piemīt sava enerģijas slodze. Eventuāli, visu mūsu ķermeni caurstrāvo meridiānas, bet enerģijas, kas tajās cirkulē, izpaužas tieši caur ekstremitātēm, it īpaši rokām.

Kreisā roka ir tā, kas ņem enerģiju no apkārtējās vides, bet labā roka šo pašu enerģiju, bet jau pārstrādātā veidā, dod atpakaļ videi, tā kā, uzvelkot pirkstā gredzenu, Jūs riskējat kaut kādas enerģijas pārklāt, bet kādas citas pastiprināt, tāpēc vienmēr vajag atcerēties to, ka gredzens – tas nav tikai statuss, mode vai skaistums, bet arī talismans, jo, ja tas arī ir visparastākais riņķītis, tas var Jums dzīvē būtiski palīdzēt. Jau izsenis ir zināms, ka gredzens aizsargā no svešām enerģijām, tādā veidā palīdzot Jums saglabāt savu veselību.

1. Lielais pirksts 

7171

Uzvelkot gredzenu uz lielā pirksta, Jūs aktivizējat savu maņu uztveri, kā arī tas piesaista naudu. Uz lielā pirksta nēsāt gredzenu tiek rekomendēts tādiem cilvēkiem, kas ir ekspansīvi, emocionāli un kuriem piemīt milzīgas enerģijas rezerves, uz lielā pirksta vislabāk nēsāt būtu tieši vara gredzenu. Pēc astrologu un hiromantu domām, lielais pirksts simbolizē Marsu, un gredzenam uz šī pirksta vajadzētu savaldīt viņu temperamentu. Gredzens uz šī pirksta samazina agresijas izpausmes cilvēkā un palīdz izveidot attiecības ar apkārtējiem daudz harmoniskākas. Šie cilvēki parasti izrādās arī ļoti stūrgalvīgi. Senie grieķi un romieši nēsāja gredzenu uz lielā pirksta, lai aizsargātu savu vīrieša lepnumu. Pēc psihologu domām, šie cilvēki cenšas ar visiem iespējamajiem veidiem atstāt uz pasauli labu iespaidu – pirmkārt, seksuālajā jomā.

2. Rādītājpirksts

kolco_ukaz

Uzvelkot gredzenu šajā pirkstā, Jūs aktivizējat Jupiteru un varas stihiju. Tas piešķir pārliecību un palīdz sasniegt nospraustos mērķus, pie tam ne tikai darbā. Uz šī pirksta gredzenu vajadzētu nēsāt neizlēmīgiem un kautrīgiem cilvēkiem, jo tas padara viņus pārliecinātākus par sevi un paceļ pašvērtējumu. Neskatoties uz to, gredzens uz šī pirksta spēj atnest arī veiksmi un panākumus. Cilvēks spēj atrast sevī ticību un iekšējo spēku, paplašinot savu redzesloku, ieteicams nēsāt alvas vai zelta gredzenu.

3. Vidējais pirksts

13111

Šis pirksts atbild par iedzimto atmiņu, tāpēc uz šī pirksta vajadzētu nēsāt gredzenus, kas pie Jums pārgājuši mantojumā, jo šāds gredzens uz vidējā pirksta padara cilvēku stiprāku, nodrošinot viņam saikni ar ar savu dzimtu. Noteikti ir ieteicams dāvināt gredzenus saviem bērniem, ne tikai meitām, bet arī dēliem, jo tas palīdzēs viņiem dzīvē. Uz šī pirksta gredzenu ir ieteicams nēsāt tādiem cilvēkiem, kas ir nelaimīgi un kuru dzīves ceļā ir daudz šķēršļu, jo gredzens uz šī pirksta palīdz tikt galā ar grūtībām, izturēt dažādus pārbaudījumus un iet cauri visām likstām, tāpat arī šāds gredzens derētu tiem, kas nodarbojas ar meditāciju. Uz šī pirksta tiek rekomendēts nēsāt dzelzs gredzenus.

4. Zeltnesis

d27ce4e2799451f1abc9724d9d_3117044c

Šis pirksts iedvesmo, aktivizē māksliniecisko enerģiju un palīdz saskarsmē ar citiem, jo, ja Jūs uz zeltneša uzvilksiet gredzenu, kuru Jums ir dāvinājis kāds tuvs cilvēks, tas var uzlabot Jūsu savstarpējās attiecības. Tie, kas nēsā gredzenu uz šī pirksta, izceļ savu kaisli pret skaistumu, izmeklētām lietām un bagātību, tas palīdz pašizaugsmei. Mierīgiem un par sevi pārliecinātiem cilvēkiem vislabāk derēs mazs gredzentiņš, bet emocionāliem un karstasinīgiem cilvēkiem tieši otrādi – lieli gredzeni. Tie, kuri grib atrast savu otro pusīti, velk gredzenu uz kreisās rokas zeltneša, tādējādi parādot visiem, ka viņi ir brīvi, bet uz labās rokas, kā mums visiem ļoti labi zināms, nēsā cilvēki, kuri ir stājušies laulībā, kas simbolizē viņu gatavību saistīt savas attiecības. Šim nolūkam arī vislabāk derēs tieši zelts, kas ir arī Saules metāls.

5. Mazais pirkstiņš 

pimg_1589_1394

 

Gredzens uz mazā pirkstiņa pastiprinās Jūsu emocionālo stāvokli un palīdzēs iegūt vajadzīgos kontaktus. Dāviniet šādus gredzenus saviem draugiem. Rekomendēts šādus gredzenus nēsāt ir tādiem cilvēkiem, kuriem pietrūkst daiļrunības, prāta dziļuma vai roku veiklības, tāpat arī tas palīdz iegūt lietišķus kontaktus un atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku. Šāds gredzens piestāvētu gan azartspēļu, gan flirta mīļotājiem. Psihologi uzskata, ka šie cilvēki bieži vien nesaka patiesību, ir diezgan atjautīgi un tiecas pēc pārmaiņām un piedzīvojumiem.

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.