1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sabiedrība un slavenības aktīvi pauž atbalstu Mairim Briedim

 

Plašu atbalsta kustību, sagaidot Maira Brieža cīņu pret nigērieti Olanrevaju Durodolu, uzsākuši Latvijas iedzīvotāji un sabiedrībā zināmi cilvēki. Pievienojoties Maira Brieža pārliecībai, ka latvieši ir stipra tauta, sociālajos tīklos tiek izplatīti uzmundrinoši foto un video, aicinot atbalstīt Mairi Briedi, esot kopā ar viņu 14. maijā Arēnā Rīga.

Līdz šim Maira Brieža atbalstam jau pievienojies šovmenis Renārs Zeltiņš, aktieris Andris Bulis, Hip hop kuktūras pārstāvis Ozols, grupas Gain Fast solists Kaspars Zlidnis, modes dizaineris Mārtinš Blanks, žurnāla FHM redaktors Dāvis Sakne, mūziķis Gacho, dziedātāja Aminata, kā arī finansiste un gramatu autore Ilze Jurkāne un Amoralle dizainere Inese Ozola u.c.

Vienmēr esmu vēlējies parādīt pasaulei, ka latvieši ir stipra tauta un mēs varam būt lepni par sevi. Katru reizi kāpju boksa ringā ar vēlmi būt labākais tajā, ko daru, un tādejādi nesot Latvijas vārdu pasaulē. Sabiedrības atbalsts un līdzi jušana man ir vislabākais dopings. Paldies visiem par to!” saka Mairis Briedis.

Maira Brieža cīņa pret nigērieti Olanrevaju Durodolu notiks 14. maijā Arēnā Rīga. Tā būs iespēja Mairim kļūt par obligāto pretendentu uz pasaules čempiona jostu WBC versijā smagajā svarā.

Gatavojoties cīņai ar Olanrevaju Durodolu, Mairis Briedis aizvadījis ļoti nopietnu treniņprocesu, kas ietvēra gan individuālo darbu ar treneriem, gan sparingus ar Durodolam līdzīga stila partneriem, aizvadot vairākus treniņus dienā un nepārtraukti uzturot dažādību tajos, lai attīstītu taktiku un ātrumu. “Trīs nedēļas ir aizvadītas ļoti kvalitatīvos sparinga treniņos. Tik augstā līmenī trenēties mums ir bijusi iespēja pirmoreiz vēsturē,” stāsta Maira Brieža treneris Sandis Kleins, ar pārliecību apliecinot: “Esmu 100% pārliecināts, ka Mairis šo cīņu uzvarēs.”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.