15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā pareizi kopt somu

 

13241619_623156507839966_1385239538_o

Izejot no mājas liekas pašsaprotami notīrīt noputējušus apavus vai netīrās saulesbrilles, bet somiņas visbiežāk paliek aiz strīpas. Somas taču ir tik izturīgas, ka mums grūti iedomāties, ka tām būtu nepieciešama īpaša aprūpe. Bet, ja ilgtermiņā nerūpēsimies par tām, būs redzams somas nodilums, plīsumi un citas nepatīkas vecuma pazīmes. MADA bag store Jums ieteikts 5 vienkāršus padomus kā saglabāt somas kvalitāti.

1. Izmanto palīglīdzekļus

Tas var būt pārsteidzoši, bet ir produkti, kurus Jūs varat izmantot, lai parūpētos par savu somu. Piemēram, speciāli līdzekļi dabīgās ādas somu kopšanai. Tie palīdzēs somai labāk kalpot arī lietainās dienās vai pēc kāda negadījuma, kad uz somas nokļuvis kāds cits šķidrums. Mēģini to padarīt par ieradumu un ar speciāliem kopšanas līdzekļiem apkop somu laiku pa laikam, lai tā vienmēr mirdz un izskatās kā jauna!

2. Saglabā formu

Daudzas sievietes dod priekšroku lielākām somām. Salīdzinot ar mazajām somiņām, lielajām nepieciešams uzturēt formu. Jā, tāpat kā mums, uzturēt spēcīgus un tvirtus augumus! Viens no piemēriem ir somā ielikt džemperi, ko konkrētajā sezonā nelieto. Tas palīdzēs saglabāt somas skaistās un dabiskās līnijas. Var izmantot arī vecus laikrakstus vai ko citu, kas ienāk prātā.

3. Neizmet glabāšanas maisu

Iegādājoties somu komplektā nāk arī saucamais „glabāšanas maiss”. Tie spēj lieliski pasargāt Jūsu somu tad, kad to nelietojat vai esat noglabājusi nākamajai sezonai. Piemēram, ādas somām tas ļoti labi palīdz saglabāt ādas spožumu. 

4. Uzmani šķidrumus

Pašas varat iztēloties tos brīžus, kad somā izlīst Jūsu mīļākais losjons vai matu eļļa. Ikdienā bieži mainot somas ir nogurdinoši katru reizi pārkārtot visas mantas, bez kurām pa dienu nevari iztikt. Ieliekot šķidrumus atsevišķā maciņā vai auduma maisiņā, tos somā būs vieglāk atrast, pārlikt uz citu somu un nebaidīties, ka dienas beigās visas svarīgās lietas somā būs sasmērētas ar roku krēmu.

5. Glabā somu plauktā

Mums patīk iekārt somas skapī vai “uzkabināt” uz krēsla roktura, tomēr pēc laika ir redzams, ka somas rokturi nodilst no somas svara, jo cik gan bieži gan mēs atnākot mājās izkrāmējam ārā visu somas saturu? Ja Jums mājās ir plaukts vai cita vieta, kur droši un skaisti nolikt somu, mēs iesakām tās novietot tur, tādējādi pasargājot rokturus no izstiepšanās vai citiem bojājumiem.

Tā lūk! Pieci vienkārši padomi, lai saglabātu somiņas vienmēr skaistas! Nenoliedzami, somiņa ir būtisks aksesuārs, ko pieskaņot pie mūsu ikdienas apģērba. Noteikti ir vērts saglabāt tās jaunas un kvalitatīvas, cik vien ilgi iespējams. 

MADA bag store nav un negrib būt tikai interneta veikals! Mēs esam kā stilīga labākā draudzene ar izcilu gaumes izjūtu un pārliecību par sevi! MADA bag store tev ieteiks tikai orģinālus un kvalitatīvus aksesuārus, jo kvalitāte un godīga attieksme pret klientiem ir MADA bag store pamatprincips. MADA bag store interneta veikals izveidots vienkārši un uzskatāmi, lai nekas Jūs nevarētu atturēt no ātras un patīkamas iepirkšanās. Šeit iespējams atrast autentiskas zīmolu preces, tādas kā GUESS, Michael Kors, FURLA, Versace Jeans u.c., kā arī tām pieskaņotus Trussardi Jeans makus, Moschino lakatus vai citus aksesuārus par adekvātām cenām. Kopā ar MADA bag store Tu vari tiekties pēc vislabākā! Ienāc un novērtē pati! www.madabagstore.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.