2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

8 ātri veidi kā atjaunot skaistumu vētrainas nakts

 

4

Tev noteikti ir pazīstama situācija, kad brīnišķīgais princis sauc uz randiņu, bet dzird atteikumu, jo tu šodien neesi formā. Noguris izskats, bāli vaigi, nedzīvs skatiens… ja tas noticis vien vienu reizi, tad nekas briesmīgs. Bet, ja tā turpināsies arī turpmāk, – visus prinčus izķers citas! Galvenais, bez panikas. Mēs tev pastāstīsim, kā ātri pārvērsties no briesmoņa skaistulē, lai satiktu savu varoni un dzīvotu ar viņu ilgi un laimīgi.

  1. Nomazgājies ar sālsūdeni

Lai ātri noņemtu pietūkumu un pampumu uz sejas, ielej divos šķīvjos pa glāzei ūdens un izšķīdini katrā pa tējkaroeti sāls. Pats galvenais – seko, lai vienā šķīvī ūdens būtu paciešami karsts, bet otrā – gandrīz ledains. Pēc kārtas mazgājies katrā šķīvī,un rezultāts uzreiz būs redzams sejā!

  1. Ieej dušā

Ja esi neizgulējusies vai nogurusi, ieej kontrastdušā. Ļoti, ļoti kontrastainā. Tas palīdzēs uzmundrināt ne tikai ķermeni, bet arī prātu. Tomēr esi uzmanīga! Ja vakar par daudz iedzēri un organisms ir saindēts ar alkoholu, tad tāda procedūra ir kategoriski aizliegta. Labāk ielien siltā vannā.

  1. Notīri seju ar kafijas skrubi

Ja esi jau paspējusi nobaudīt aromātiskas vārāmās kafijas garšas īpašības, izmanto biezumus kā sejas skrubi. Tikai 5 minūtes masāžas, un sejiņu nevarēs ne pazīt!

  1. Izmanto ledus kubiciņus

Ja gadījumā beigusies vārāmā kafija, kā alternatīvu vari izmantot ledus kubiciņus. Starpcitu, šis veids daudz efektīvāk savedīs kārtībā ādu. Tomēr atkal, ja seja uztūkusi pēc liela daudzuma alkohola, kas izdzerts vakara izskaņā, labāk no šī padoma atturēties. Tavi asinsvadi nav gatavi tādai slodzei.

  1. Uzliec auzu pārslu masku

Gribi sarīkot ādai īstus svētkus? Pamēģini šo recepti: 1 ēdamkarote auzu pārslu samal kafijas dzirnaviņās, izmaisi pusglāzē piena un uzliec uz sejas. Šī maska izlīdzina pat sīkas krunciņas!

  1. Izmanto tējas kompresi

Zaļajai tējai piemīt ne tikai lieliski tonizējošs efekts, bet tā arī ideāli der maisiņu zem acīm samazināšanai. Ja atspulgs spogulī rāda, ka tava seja palielinājusies kā minimums uz pusi, – uzliec uz plakstiņiem pa maisiņam izlietotas zaļās tējas. Pietūkums pazudīs jau pēc 10 minūtēm!

  1. Kopti mati – puse no tēla

Izmazgā, izžāvē un skaisti ieveido matus. Ja nav laika vai vēlēšanās pēc mazgāšanas tos skaisti ieveidot – vienkārši saķemmē vai savāc astē. Atceries: meiteni ar nekoptiem matiem neglābs pat skaista seja.

  1. Grimam jābūt vieglam’

Grims – tā ir smalka lieta, jo īpaši pēc vētrainas nakts. Ja nevēlies izskatīties par dažiem gadiem vecāka  – izmanto pūderi vai tonālo krēmu ar gaismu atstarojošām daļiņām; zīmuli vai laineri ņem par toni gaišāku nekā parasti, un iemīļoto matēto lūpu krāsu nomaini ar lūpu spīdumu. Īsta skaistule!

Pasteidzies dalīties vērtīgajos padomos ar draugiem, neliedz viņiem iespēju tos uzzināt!

avots: interesbook.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNODERĪGAS ZĀLĪTES MATIEM
Nākamais rakstsKā pareizi kopt somu