6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pārpilnības likums

 

12006137_828943860553558_8532606474422961162_n

Savā pasaulē cilvēks nevar pievilt vairāk naudas, labsajūtas un skaistu notikumu, kā viņa iekšējais personīgais spēks.

Viens no galvenajiem Visuma likumiem ir Pārpilnības likums. No pārpilnības raga var paņemt tik, cik ietilpst mūsu apziņā. Ja tajā ietilpst daudz – saņemsim daudz, ja – maz – attiecīgi arī saņemsim maz.

Viss, kas mēs esam un kas apkārt mums notiek, ir mūsu pašu darbības un garastāvokļa rezultāts.

Mūsos dominējošā individuālās apziņa neapzināti rada mentālo un emocionālo fonu dzīvei, kuru dzīvojam. Paši šo fonu mēs nemanām, jo dzīvojam tajā. Tieši tāpēc “savā acī baļķi neredz”. Un atbilstoši šim fonam mēs katrs veidojam savu pasaules karti – viens pozitīvo, cits – negatīvo.
To cilvēku, kurš dzīvo pozitīvajā pasaules kartē, pieņemts saukt par laimīgu cilvēku. Par tādu parasti saka, ka viņam ir pozitīva karma, bet par to, kas savāc negatīvu karti – gluži otrādi – saka, ka viņam ir slikta karma.

Parasti cilvēka bezapziņas stāvokli nosaka audzināšana, atmiņas par pagātnes inkarnācijām, ģenētiskā atmiņa un, protams, noteikti nosacītie refleksi uz dažādām situācijām, kas veidojušies šajā dzīvē. Tās mentālās konstrukcijas, kas kļuvušas par ieradumiem, neapzinātiem iespaidiem, no Visuma pēc rezonanses likuma pievelk līdzīgus notikumus, vidi un stāvokļus. Pasaule, ko apkārt sev veidojam, savācas pēc mūsu apziņas shēmas. Jo spēcīgāks mūsu pievilkšanas potenciāls, jo vairāk dažādu notikumu mēs pievelkam savā dzīvē. Mūsu magnēta spēku sauc par personības spēku vai ticību sev.

Savā dzīvē cilvēks nevar pievilkt vairāk naudas, labsajūtas un notikumu par to, cik liels ir viņa iekšējais personības spēks. Cilvēks, kurš dzīvo savā pozitīvajā pasaules kartē ir atsaucīgs, elastīgs, optimistisks, mērķtiecīgs, vienkāršs un skaidrs. Viņa dzīves devīze ir kalpošana skaidrībai, skaistumam, mīlestībai un harmonijai. Savukārt noslēpums, kā iegūt šīs spējas pievilkt visu labo, ir apslēpts mūsu dominējošajā noskaņojumā un domāšanas veidā.

Apzināti pārveidojot un paplašinot savas apziņas robežas, mēs esam spējīgi paši pārveidot savu personīgo pasaules karti un izveidot to tādu, kādu vēlamies!

Un te nu lieliski noder Jabeca lūgšana:
“Kaut Tu mani svētīdams svētītu un paplašinātu manas robežas un kaut Tava roka būtu allaž ar mani, un kaut Tu mani pasargātu no nelaimes, ka man nebūtu jācieš sāpes!” 

avots: gintafiliasolis.wordpress.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.