9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāpēc apaļīgi vīrieši ir pasaulē labākie mīļākie

 

206

Un tas ir pilnīgi nopietni!

Zinātnieki apgalvo, ka vīrieši ar alus vēderiņiem vidēji daudz labāk tiek galā ar saviem intīmajiem pienākumiem, nekā tievie vai sporta zāles atkarīgie puiši.

Jaunais zinātnieku pētījums atpstiprina to, par ko jau daudzi nojauta: vīrieši ar nokareniem vēderiem ir vislabākie mīļākie.

Katrā ziņā viņi vismaz ir izturīgāki.

Keiseri universitātes pētnieki Turcijā tiko kā ir beiguši veikt savu gadu ilgo pētījumu, kuram tika izvirzīts mērķis noteikt korelāciju starp ķermeņa masas indeksu (BMI) un vīriešu seksuālo sniegumu. Viņu secinājumi:

Vīrieši ar lieko svaru un lieliem vēderiem ar seksu nodarbojas vidēji piecas minūtes – par veselām piecām minūtēm! – ilgāk nekā viņu tievie vienaudži.

Pētījuma ietvaros zinātnieki apjautāja vairāk nekā divsimt vīriešus. Rezultātā izrādījās, ka vīrieši, kuru BMI ir augstāks par vidējo, ar seksu nodarbojās vidēji 7,3 minūtes. Pārlieku tievi vīrieši nav nekādi īstie mīļākie: viņi ar seksu parasti nodarbojas nedaudz ilgāk par divām minūtēm un vispār cieš no priekšlaicīgas ejakulācijas.

Vidēji vīrietis, kuram ir pastāvīga partnere, ar seksu nodarbojas 100 reizes gadā.

Ja viņam ir vēders, tad gada laikā viņš iztērēs 8 stundas – pilnu darba dienu –, lai ar savu partneri mīlētos. Tas patiešām ir daudz. Un tas ir daudz vairāk nekā ar seksu nodarbojas vidējais “muskuļvīrs” ar sešiem kubiciņiem priekšā.

Kāpēc tā?

Zinātnieki apgalvo – jo vairāk tauku vēderā ir vīrietim, jo lielākas viņam ir ekstradiola rezerves – sieviešu dzimumhormons, kas palīdz apspiest orgasmu.

avots: lifter.com.ua
 

4 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.