6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kas jāzina par attiecībām ar šķirtu vīrieti

 
DIVORCE-RING
fairydate.ru

Attiecības – tas nav viegli. Bet veidot tās kopā ar kādu, kas iet cauri šķiršanās procesam – tas ir vēl grūtāk.

Un, jo vecāka jūs kļūstat, jo lielāka iespējamība, ka jūs varat satikt šķirteni. Un, lai arī kādu uzreiz var atgrūst šāda neveiksmīgas laulības pieredze, svarīgi ir koncentrēties uz pozitīvajiem aspektiem.

Piemēram, ja vīrietis jau ir bijis precējies, tas nozīmē, ka viņš var un ir gatavs siet sevi ar laulības saitēm. Turklāt tas nozīmē arī to, ka viņš zin, ko vēlas attiecībās.

Un tomēr ir pāris momenti, par kuriem jums ir jāpadomā, pirms veidojat attiecības ar vīrieti, kurš joprojām pārdzīvo šķiršanos.

1. Ir svarīgi atrast pareizo laiku. Jūs būsiet pārsteigta, cik liela atšķirība var būt dažiem mēnešiem: satikties tagad vai arī nedaudz pagaidīt. Veidot attiecības ar vīrieti, kurš ir tikai agrīnajā šķiršanās stadijā, ir daudz grūtāk, neka ar tādu, kurš jau šo procesu ir pabeidzis. Viņš pārdzīvos milzumdaudz dažādas emocijas, un viņam būs grūti veidot jaunas, veselīgas attiecības ar jums.

Pat, ja viņš pats domā, ka ir gatavs iet uz priekšu, visdrīzāk šķiršanās viņam būs nedaudz grūtāka, nekā viņš pats to iedomājas.

  1. Jums ir jābūt gatavai klausīties stāstus par viņa bijušo sievu (labus un sliktus). Nevienam nepatīk klausīties par bijušajiem, bet, ja jūsu vīrietis patlaban pārdzīvo šķiršanās procesu, no šīm sarunām nevar izbēgt. Un tādu sarunu būs daudz.

Vienkārši pamēģiniet nolikt sevi viņa vietā. Ja jūs ietu cauri tādam lūzuma punktam savā dzīvē, jums arī gribētos runāt par to ar sev vistuvāko cilvēku.

Tādā situācijā labākais, ko jūs varat darīt, ir klausīties un iet tālāk, neieciklēties. Nedomājiet un neanalizējiet to, ko jums saka, nepārdzīvojiet, ka viņš tik ļoti ir koncentrējies uz bijušo – skatieties uz situāciju plašāk.

  1. Jums nāksies izvairīties no jautājumiem par viņa bijušo. Tas ir normāli – intersēties par jūsu vīrieša pagātni, bet tagad nav īstais laiks iedziļināties sīkumos. Viņš pats jums izstāstīs to, ko uzskatīs par vajadzīgu, bet pārējo atlieciet uz vēlāku laiku, kad viņam liksies ērti un komfortabli to apspriest.

Atcerieties, ka viņš cenšas iziet tam cauri no dzīves ar to cilvēku, tāpēc pastāvīgi viņam atgādināt par bijušo nav tā labākā ideja.

  1. Jums nāksies nesteidzināt notikumus. Dotajā dzīves posmā viņam var būt grūti pilnībā jums atklāties, un jums tas ir jāpieņem. Viņa emocijas tagad ir līdzīgas amerikāņu kalniņiem, jums ir jāciena viņa jūtas un jāsaprot tas brīžos, kad viņš ar savām jūtām nedalās ar jums.

Esiet gatava nesteigties, pat mēģināt viņu nesteidzināt, ja viņš pēkšņi pats cenšas pārslēgties uz jums. Viņam nav jāveido savas attiecības ar jums tikai tāpēc, lai aizmirstu bijušo.

  1. Jums visdrīzāk būs neērti ar viņa draugiem un ģimeni. Visi viņi pazīst jūsu vīra bijušo, un, ja viņa viņiem ir patikusi, tad jums būs vēl grūtāk. Bet neapvainojieties uz viņiem. Jūs varat sajust, ka viņi jūs nosoda, bet viņi vienkārši grib aizsargāt savu mīļoto draugu – jūsu vīrieti. Viņi zina, kam viņš ir izgājis cauri, un negrib, lai viņam atkal nodarītu sāpes.

Dodiet viņiem laiku. Redzot viņa jūtas pret jums, arī viņi atmaigs.

  1. Visdrīzāk jums nāksies satikties ar viņa bijušo sievu. Tas ir jo īpaši ticami, ja viņam ar viņu ir kopīgi bērni, vai arī dzīvnieki, vai vienkārši kopīgi pienākumi, kurus viņi vēl nav sadalījuši. Un tas patiešām būs ļoti neērti, bet svarīgi, lai tas būtu laipni un draudzīgi, pat, ja viņa bijusī pret jums nav īpaši laipna. Nenolaidieties līdz viņas līmenim, jūs esat tas cilvēks, kas ir atnācis padarīt jūsu vīrieša dzīvi labāku, un viņš to novērtēs.
  2. Jums ir jāpalūdz savs vīrietis būt pret jums pilnīgi godīgam. Diez vai viņš jums stāstīs, ka dažreiz ilgojas pēc savas bijušās sievas, un cik ļoti smagi pārdzīvo šķiršanos. Bet mēģiniet viņu pamudināt godīgi ar jums parunāties. Viņam ir jāzina, ka var ar jums dalīties savās jūtās, bez nosodījuma.
  3. Jums ir jābūt gatavai pakāpties maliņā un ļaut viņam tikt galā ar visu pašam. Laulības šķiršanas procesa laikā viņam var būt daudz darāmā: advokāti, juristi, notāri, tikšanās ar bērniem utt. Negaidiet, ka jūs varēsiet tā spontāni aizbraukt brīvdienās ārpus pilsētas. Ņemiet vērā šo situāciju.
avots: soulpost.ru
 

1 KOMENTĀRS

  1. 6.punkts fascinē…NENOLAIDIETIES LĪDZ VIŅAS LĪMENIM… ???? Esmu bijusī,ESMU laipna,un mans līmenis nav tas sliktàkais!????

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.