0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

3 AJURVĒDAS PERSONĪBAS TIPI, UZZINI, KURAM ATBILSTI TU!

 

pers

Vata

Vata ir ugunīgais tips. Šiem cilvēkiem ir plaša sirds un viņiem patīk atrasties līdzsvarā. Viņi ir radoši, viegli adaptējas un viņiem piemīt labas runas dotības.

Par spīti tam, viņiem bieži gadās nonākt disbalansa situācijās un īpaši izteikta ir nosliece uz bažīšanos. Šiem cilvēkiem nepieciešams laiks un telpa, ko veltīt pašiem sev.

Viņiem iet pie sirds silts klimats un nereti novērojami milzīgas enerģijas pieplūdumi. Vata tips bieži vien sevi pārlieku nostrādina. Viņi ir impulsīvi un vāji tiek galā ar stresu.

Pitta

Atšķirībā no Vata došas, Pitta tipa cilvēki ir mierīgi, vēsi un zināmā mērā atgādina ūdeni. Viņi ir klusi, bet pārliecināti un spēcīgi. Ja satiksi viņus izkāpušus no gultas ar kreiso kāju, tevi var negaidīti caurdurt nekontrolējamu dusmu strāvojums.

Pitta tips smagi strādā, ieguldot 110% savas enerģijas visā, ko dara. Iespējams, viņi šķiet nemotivēti un mazliet stīvi, gluži kā aisbergs, tomēr šie cilvēki ir inteliģenti un mācīties griboši. Pitta tipam patīk parādīt pasaulei savu talantu un attīstīt jaunas iemaņas.

Kapha

Kapha ir vispiezemētākā no visām došām. Viņi ir lēni, piezemēti un rāmi. Šiem indivīdiem ir izteikti kopjoša un gādīga puse, tomēr, kļūstot depresīviem, viņi zaudē līdzsvaru dzīvē. Galvenais ir izbaudīt mazās lietas. Viņiem iet pie sirds dzīve laukos. Šie cilvēki ir mīloši un iejūtīgi.

Par spīti tam, savā sliktākajā izpausmē viņi var kļūt lēni kā gliemeži un ierauties čaulā, lai arī parasti ir dāsni un atvērti. Viņi var kļūt mantkārīgi un ilgi dusmoties. Kapha tipam īpaši jāuzmanās, lai nezaudētu līdzsvaru.

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.