15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

IDEĀLAS SKŪPSTĪŠANĀS TEHNIKAS, KAS LIKS VIŅAM KĻŪT PILNĪGI TRAKAM!

 

kiss_27

Maigošanās vēl nekad nebūs bijusi tik aizraujoša, kad būsi iemācījusies šīs nepārspējamās skūpstīšanās tehnikas.

Zemāk atradīsi piecus spēcīgus un jautrus skūpstīšanās paņēmienus, kurus izmantot parasto un garlaicīgo skūpstu vietā, kad lietas kļūst pavisam intīmas.

Skūpstīšanas trijstūris

Šī nav vienkāršākais skūpstīšanās paņēmiens, bet tas ir ļoti baudāms.

Uzsāc skūpstīt sava partnera lūpas – tāpat kā parasti. Tad lēnām virzies prom no lūpām uz vaigu. No vaiga virzies uz viņa kaklu un, visbeidzot, no kakla atkal virzies atpakaļ uz lūpām. Lai padarītu kustības gludākas, nepārlec uz nākamo punktu steigā. Tā vietā maigi virzies uz katru trijstūra punktu, pa ceļam pieskaroties un skūpstot arī citas vietas. Tas šo paņēmienu padarīs dabiskāku.

Knibināšana

Šī skūpstīšanās paņēmiena izmantošanas laikā jāliek lietā zobi. Šis ir pareizais veids, kā izmantot zobus skūpstīšanās laikā. Protams, ka jābūt maigai un piesardzīgai, nevis brutālai un uzspiedošai. Nākamreiz, kad skūpsti sava vīrieša lūpas, maigi pārej uz lūpu saspiešanu starp zobiem. Tālāk pavelc viņa lūpu, lai tā slīdētu starp taviem zobiem, tas arī viss. Šo paņēmienu vari izmantot gan augšlūpai, gan apakšlūpai. Iegaumē, ka mērķis nav partnerim nodarīt sāpes, bet gan sniegt savādākas sajūtas kā parasti skūpstoties. Tiklīdz pārstāsi skūpstīties, tev vajadzētu pāriet pie orālā seksa.

Sūkšana (nespēcīga)

Līdzīgi, kā iepriekš minētajā aprakstā, kurā tu izmanto zobus, šajā gadījumā to pašu dari ar lūpām. Vienkārši saspied viņa lūpu starp savām un pavelc to. Neliels brīdinājums; lielāka spēka piemērošana nav vienāda ar lielākas baudas gūšanu. Viss jādara maigi, gluži kā sūkājot ledeni uz kociņa. Satver viņa lūpu un maigi to pasūkā. Arī šajā gadījumā dari to maigi.

Rokas īstajā vietā

Ja vēlies skūpstīšanos padarīt neaizmirstamu, iesaisti šajā aktivitātē visu ķermeni. Vislabāk skūpstoties izmantot rokas.

Ja vēlies, vari atstāt tās pie sāniem, bet tas ir neticami garlaicīgi. Labāk izmanto rokas, lai apķertu mīļoto cilvēku. Bet vēl labāk būtu tās slidināt uz augšu un leju pa mīļotā ķermeni, aizskarot arī viņa erogēnās zonas.

Laba doma ir izmantot rokas, lai aizskaru vīrieša kaklu, seju un galvu. Vari arī lēni izbraukt ar pirkstiem cauri viņa matiem. Roku izmantošana ir vislabākais veids, kā padarīt skūpstīšanos kaislīgāku.

Ausu iesaistīšana spēlē

Iespējams, ka tu to nezini, bet ausis ir vienas no jūtīgākajām cilvēka ķermeņa daļām, kā jau nojauti, ausu skūpstīšana viņam liks pamatīgi iekarst. Ausu skūpstīšana ir pavisam vienkārša. Bet to sūkāšana paceļ latiņu daudz augstāk. Izlasi paņēmienu “Knibināšana”. Šoreiz ir svarīgi izmantot pēc iespējas mazāku spiedienu, lai netīšām nesavainotu kādu.

 

Avots: yourtango.com

00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.