1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Televīzija „STV Pirmā!” pieņem izaicinājumu un izaicina arī savas skatītājas – 30 dienas kleitās vai svārkos!

 

stvuzvelckleitu_Jana_Greta

Vasara Latvijā un televīzijā „STV Pirmā!” iesākusies gana karsta un solās būt patiesi aizraujoša. Tādēļ ikviena „STV Pirmā!” skatītāja tiek aicināta ļauties vasarai, emocijām, skaistajam un izbaudīt saulaino gadalaiku visā tā krāšņumā. Šajā vasarā „STV Pirmā!” pievienojas izaicinājumam aizvadīt 30 dienas kleitās vai svārkos un aicina arī savas skatītājs sekot šim paraugam, vairojot sievišķību un atbrīvojot dievieti sevī. Ir sarūpēts arī sievišķīgs pārsteigums – viena no akcijas dalībniecēm tiks pie Latvijas slavenās modes mākslinieces Indras Salcevičas īpaši uzvarētājai darinātas kleitas. Sajūti vasaru un atbrīvo dievieti sevī kopā ar televīziju „STV Pirmā!”!

Šajā vasarā, jau šodien pat – 1. jūnijā, televīzija „STV Pirmā!” pieņem izaicinājumu aizvadīt 30 dienas kleitās vai svārkos. Šis mēnesis tiek pasludināts par sievišķības mēnesi, kas vainagosies ne vien ar aizvadītām 30 dienām skaitās kleitās vai svārkos, bet arī ar sievišķīga konkursa noslēgumu. Piedaloties šajā akcijā, tiks vairota sievišķība, vairots skaistums mums apkārt un ikdiena kļūs par vienu notikumu bagātāka. Televīzijas skatītājas izaicinājuma pieņemšanai iedrošina un iedvesmo arī „STV Pirmā!” sarunu šova „Starp mums runājot” vadītājas Jana Ezeriņa un Grēta Gorjučko.

Ikviena „STV Pirmā!” skatītāja tiek aicināta pievienoties un aizvadīt nākamās 30 dienas kleitā vai svārkos. Kad no rīta apvilkts skaistais ietērps jeb smukā kleita vai svārki, jānobildējas, jāpublicē bilde Facebook vai Instagram un jāpievieno tēmturis #STVuzvelckleitu. Kas zina, varbūt tu kļūsi par laimīgo daiļavu, kura 30. jūnijā savā īpašumā iegūs Latvijas slavenās modes mākslinieces Indras Salcevičas pavisam īpašo, tieši tev šūto kleitu. Tāpat ikviena tiek aicināta katru nedēļu seko līdzi televīzijai „STV Pirmā!” Facebook lapā, jo ik nedēļu tiks apkopotas skaistākās kleitu un svārku īpašnieces, lai trim no visām pasniegtu īpašu veicināšanas balvu. Izaicini sevi un savu iekšējo dievieti kopā ar „STV Pirmā!”!

Sajūti vasaru un atbrīvo dievieti sevī kopā ar televīziju „STV Pirmā!”!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.