5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viņa dzēra 3 kafijas tasītes dienā. Tas, kas notika ar viņas krūtīm – šokēja visus!

 

Neseni zviedru zinātnieku pētījumi apliecina, ka no pārmērīgas kafijas lietošanas samazinās sieviešu krūtis. Viņi veica eksperimentu, kurā tika iesaistītas 300 sievietes. 

Katru dienu viņas izdzēra 3 kafijas tasītes. Tas veicināja viņu piena dziedzeru samazināšanos vidēji par 17%. Bet tām sievietēm, kurām kafija ir vienaldzīga, krūšu apkārtmērs palika nemainīgs. почему нельзя пить кофе

Kāpēc krūtis samazinās?

Šādas kaitnieciskas iedarbības iemesls ir kafijā esošās vielas, kuras ietekmē sieviešu hormonu izdalīšanos. Dzēriens palēnina vielmaiņu un organismā tiek samazināta estrogēnu ražošana. 

Bet zinātnieki uzskata, ka kafijas mīļotājām nav iemesla satraukties, jo mazākas ir krūtis, jo mazāka iespējamība saslimt ar krūts vēzi. Kafija tieši novērš šīs briesmīgās slimības rašanos. уменьшилась грудь гормоны

Daudzi speciālisti ļoti bieži savos pētījumos izmanto kafiju. Pavisam nesen Spānijas zinātnieki pierādīja, ka gandrīz visos kafijas automātos ir atrodams liels daudzums patogēno baktēriju.

Savukārt amerikāņu zinātnieki nāca klajā ar secinājumiem, ka tiem cilvēkiem, kuri lieto uzturā kafiju, ir mazāka nosliece uz pašnāvību. Der atcerēties, ka nevajag celt paniku. Šis raksts ir kā atgādinājums tam, ka vajag rūpēties par savu veselību un, ka jebkura pārmērība var kaitēt jums, jūsu organismam un veselībai. 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

  1. Nupat apskatīju savas krūtis un pārliecinājos ka vēl turpat un tādas pat kā pirms 30 gadiem, kad intensīvi sāku dzert kafiju!
    Man šķiet ir laimējies un neesmu to 300 sieviešu vidū kurām kafijas dzeršana samazina krūtis.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.