1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kas stiprai sievietei ir vajadzīgs no vīrieša

 

Что-сильной-женщине-нужно-от-мужчины-2

Mūsdienās ļoti daudz tiek runāts par to, cik sievietes kļuvušas neatkarīgas, pārāk “alfa”, it kā attiecībās ieņemot vīrieša lomu un, ka tieši tāpēc viņas cieš no vientulības.

Bet varbūt vīriešiem vajag labāk adaptēties pie tādām pārmaiņām sabiedrībā? Jā, sievietes ir iemācījušās uzņemties atbildību un attīstīt savu alfa-enerģiju, bet tas nenozīmē, ka viņas negrib, lai vīrietis attiecībās piedalītos. Skaidrības labad esam apkopojuši 7 veidus, kā izveidot attiecības ar stipru un veiksmīgu sievieti:

1. Vīrieši, piedalieties lēmumu pieņemšanā. Lai cik arī jūsu sieviete nebūtu pašpietiekama, viņa negrib pati pieņemt visus lēmumus, jo sevišķi tad, ja jums ir attiecības. Sākot jau ar visvienkāršākajām lietām – ko uztaisīt vakariņās, vai arī, kur sestdienas vakarā aiziet. Ja viņu interesē jūsu viedoklis pat par sīkumiem, tad nesakiet, ka jums viss ir vienalga.

  1. Esiet viņas atbalsts. Savu instinktu vai lepnuma dēļ viņai var būt grūti jums paprasīt palīdzēt. Tāpēc, ja viņa to neprasa, tad nesatraucieties, bet gan paši pajautājiet, ko varat izdarīt – un atbildi “nē” neuztveriet par atbildi. Vienmēr atbalstiet viņu, lai viņa nejustos viena.
  2. Esiet pats sev vislielākais atbalsts. Kad jums ir nepieciešama palīdzība,viņa centīsies visu atrisināt. Bet jums ir jāpastāv uz savu, un jāliek viņai saprast, ka pats ar visu tiksiet galā. Nepaļaujieties uz to, ka visu paveiks viņa. Stipra sieviete grib jūsos saskatīt spēka avotu, uz kuru viņa pati var paļauties.
  3. Radiet viņai drošu vietu, kur viņa drīkst būt vāja. Viņai tas ir vajadzīgs. Viņai vajag atslābināties un atbrīvot savu sievišķo enerģiju, bet priekš tā visa viņai ir jājūtas drošībā. Kā to panākt? Iemācieties klausīties viņā, bez jebkāda nosodījuma. Gudri izmantojiet vārdus un ļaujiet viņai būt par cilvēku, sievieti, kurai ir emocijas un jūtas, neliekot viņai justies kā histēriķei vai sievietei, kura ir vājš raksturs.
  4. Cieniet viņu pa īstam. Viņai ir pašai savs viedoklis, un viņai ir jāsajūt ne tikai jūsu sajūsma par viņu kā par sievieti, bet arī cieņa pret viņu kā cilvēku.
  5. Nodrošiniet viņu ar laiku kopā ar jums. Veiksmīgai sievietei ir maz brīvā laika, tāpēc viņa zina tā vērtību. Tāpēc cieniet viņas laiku un laikus visu ieplānojiet.
  6. Nelieciet viņai izvēlēties starp jums un viņas sapņiem. Atbalstiet viņas sapņus, viņai nav jāizvēlas starp karjeru un attiecībām ar jums. Viņia var būt gan viens, gan otrs, ja vien jūs kopā visu plānosiet. Ja viņa ziedos savus sapņus jūsu dēļ, tad vairs nebūs tā sieviete, kurā jūs iemīlējāties. Necentieties viņu izmainīt.
AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.