8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 PIRMĀS LIETAS, KO VĪRIEŠI PAMANA SIEVIETĒS

 

guyoglingwoman

Mēs bieži domājam, kas ir tas pirmais, ko vīrietis pamana, ieraugot sievieti. Parasti sievietes domā, ka vīriešiem interesē tikai tas, kas sievieti padara par sievieti, tomēr tā nebūt nav.

Šeit izlasīsi septiņas lietas, kas vīriešus interesē visvairāk, nopētot jauno intereses objektu.

1. Acis

Viena no pirmajām lietām, kuru vīrietis pamana, ir sievietes acis- saka, ka tās ir dvēseles spogulis, pēc kurām var daudz ko uzzināt par pašu sievieti. Piemēram, ja jums ir izveidojusies saruna, pēc acīm bieži var noteikt, vai sieviete melo, vai vispār ir ieinteresēta un vai nav jālaižas lapās

2. Smaids

Skaists smaids noteikti var ierindoties otrajā vietā. Tas nemaz nav pārsteidzoši, jo kuram gan nepatīk skatīties uz cilvēku, kuram ir apburošs smaids? Nav nekāds jaunums, ka skaists smaids noteikti rada cilvēkā interesi iepazīties ar viņu. Tādēļ smaidiet biežāk- nekad nevar zināt, kurš pēkšņi iemīlēsies Tavā smaidā

3. Mati

Skaisti un veselīgi mati noteikti būs viena no lietām, ko vīrieši pamanīs sievietē, tādēļ varbūt pavadītās stundas pie spoguļa nemaz nav izmestas vējā. Vīrietim noteikti neradīsies interese, ja mati būs taukaini un nekopti, tādēļ sievietei vienmēr jāpadomā, kas darās uz viņas galvas, pirms viņa iziet no mājas.

4. Kājas

Nu šis jau nu noteikti nav pārsteigums nevienam. Vīriešiem parasti patīk garas kājas, tādēļ tas arī ir viens no pirmajiem, ko vīrietis pamana sievietē. Tomēr kājas nebūs tas, kas, piemēram, ilgstošās attiecībās būs nozīmīgākais vīrietim.

5. Krūtis

Šis noteikti ir tas, ko pārsvarā daudzi gribētu minēt saraksta pirmajā vietā, tomēr tas nebūt nav pirmais, ko īsts vīrietis pamanīs sievietē. Pēdējā laikā šie stereotipi par sievietes krūtīm ir mainījušies, un vīriešus piesaista gan lielas, gan mazas krūtis. Tomēr vīrietis vienmēr skatīsies uz sievietes krūtīm, viņš neko tur nevar padarīt!

6. Gaume

Šis varētu būt pārsteidzoši, tomēr vīrieši pamana sievietes ģērbšanās gaumi. Pēdējos pētījumos tiek pierādīts arī tas, ka vīriešiem vairāk patīk sievietes, kuras ģērbjas klasiski, nevis tās, kuras atkailina pēc iespējas vairāk miesas. Tādēļ sievietes gaume nepaliks nenovērtēta vīrieša acīs!

7. Āda

 

Vīrieši pēc ādas spēj novērtēt to, cik veselīga ir sieviete. Jo skaistāka āda jo veselīgāka sieviete, kas nozīmē, ka viņa par sevi rūpējas un seko līdzi tam, kā viņa izskatās- tas vīrietim ir svarīgi!

00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.