4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Saspēle starp rozā, zeltu un tehnoloģijām – “Red Salt” prezentē jauno kolekciju

 

RedSalt_Samsung_PinkGold modes skate (1)

Rīga, Latvija – 2016. gada 17. jūnijā – Zīmola “Red Salt” dizainere Indra Salceviča kopā ar Samsung prezentējusi īpašu septiņu tērpu kolekciju rozā zelta toņos. Māksliniece atzīst, ka, pateicoties veiksmīgai sinerģijai ar jauno viedtālruni, idejas un skices par rozā modes skati realizētas dzīvē.

Ideja par šādu kolekciju modes māksliniecei radās jau gada sākumā, kad viņa aktīvi strādāja ar mežģīņu audumiem savas pavasara tērpu skates izveidei. “Toreiz tapa tērpi purpura, koši rozā un violetā krāsā. Šī auduma un toņu kombinācija organiski noveda līdz pasteļrozā, kas ir sievišķības triumfa krāsa. Es pat teiktu, ka šis tonis šodien ir kļuvis par the new black jeb jauno klasiku, jo tas spēj izcelt maigās līnijas, sievišķīgumu, koķetēriju un atturību vienlaikus,” saka “Red Salt” dizainere Indra Salceviča un neslēpj, ka iedvesmu palīdzējusi rast arī jaunā Samsung Galaxy S7 viedtālruņu sērija rozā zelta krāsā.

Tērpu kolekcijā radīti savstarpēji viegli kombinējami apģērbi – žaketes, svārki, topi un blūzes, turklāt tie veiksmīgi apvienojami arī ar citiem garderobes elementiem un aksesuāriem. Viena no rozā lielākajām priekšrocībām ir tā spēja izcelt iesauļotas ādas toni.

Modes skati vēroja vairākas sabiedrībā zināmas dāmas – Ieva Bondare, Mārīte Kola, Santa Kola, Līga Zemture, Liene Greifāne, Ieva Aleksandra Eklone, Una Ulme, Zanda Zariņa-Rešetina un citas.

Dziedātāja Samanta Tīna ļoti atzinīgi vērtē prezentēto kolekciju, un īpaši acīs iekritis rozā bikšusvārku kostīms, kaut arī ierasti dod priekšroku tērpiem melnā krāsā. “Rozā ir vitalitātes krāsa un Indras izpildījumā par to tikai vēlreiz pārliecinājos,” saka dziedātāja. Viņa nenoliedz, ka krāsas aktualitāte varētu pamudināt līdzšinējo Samsung telefonu nomainīt pret šīs kolekcijas iedvesmas avotu.

Veiksmīgu modes skates norisi uzteic uztura speciāliste Lolita Neimane, kura vasaras sezonai jau iegādājusies divus jaunus rozā tērpus. Ja agrāk viņa devusi priekšroku spilgti rozā, tad tagad sirdij tuvākas ir šīs krāsas pieklusinātākās nianses.

“Rozā krāsas lielākā priekšrocība ir tā, ka tas der visa vecuma cilvēkiem,” saka dermotoloģe Lauma Valeine un piebilst, ka šis neklasiskais, pastelīgais un šosezon aktuālais rozā viņai ir ļoti mīļš, tāpēc arī garderobē atrodami vairāki tērpi tieši šajā tonī.

Interesanti, ka Baltijas valstu iedzīvotāji, īpaši sievietes un jaunieši jauna viedtālruņa izvēlē priekšroku arvien biežāk dod izteiksmīgajam zelta tonim. Tāpēc, sekojot līdzi vēlmēm mobilo ierīci izmantot arī kā mūsdienīgu un stila tendencēm atbilstošu aksesuāru, Samsung šajā vasarā piedāvā rozā zelta krāsas Galaxy S7 sērijas telefonus, kas īpaši ne tikai ar krāsu, bet arī stikla dizainu un izliektām ekrāna malām edge versijai.

Interesanti fakti par rozā zelta telefonu un “Red Salt” kolekciju:

Samsung jaunās sērijas viedtālruņi pieejami trīs toņos – melnā, zelta un rozā zelta, savukārt “Red Salt” kolekcijas tapšanai izmantotas septiņas rozā nokrāsas, sākot ar zeltaini piepūderētu karameli un beidzot ar gaisīgo cukurvates rozā.

Indra Salceviča kolekcijas veidošanā izmantojusi dažādus audumus – kokvilnu, dabīgo zīdu, dabīgā zīda šifonu, mežģīnes un kokvilnas batistu, kas veiksmīgi kombinējami ar stikla un metāla dizainā veidotajiem Galaxy S7 sērijas viedtelefoniem.

Kamēr jaunais telefons tehnoloģiju gardēžiem jau pieejams, “Red Salt” rozā zelta tērpus no 20. jūnija varēs iegādāties gan zīmola mājaslapā redandblacksalt.com, gan Latvijas modes zīmolu apvienības veikalā 8rooms. Ekskluzīvās kolekcijas tērpi būs pieejama ierobežotā skaitā.

Video ieskats tērpu kolekcijā:

https://youtu.be/TdEDbVSD46g

 

Modes skate tapusi arī ar Cēsu alus kokteiļa “Vinitto” un salona “Marly Estetica” atbalstu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.