-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Labākās receptes pret taukainu galvas ādu

 

F9FXfaJ6y9Y 

  • Par ļoti vieglu un efektīgu veidu ir parasta dzeramā soda. Izšķīdina 1 ēd.k. sodas glāzē ar silu ūdeni. Ietriniet šo maisījumu sev galvas ādā, vienu stundu pirms matu mazgāšanas.
  • Lielisks līdzeklis , lai ārstētu šāda veida galvas ādu ir sīpola mizas. No tām ir jāsagatavo tumši brūnu šķidrumu. Ņemiet sīpola mizas un vāriet 1 l ūdenī. Ļaujiet atdzist. Pēc matu mazgāšanas izskalojiet matus ar šo šķidrumu. 
  • Vēl efektīgs veids ir matus skalojot ietrīt galvas ādā alvejas sulu. Samērcējiet un viegli iemasējiet ādā. ( 1 glāze un 1 l vāroša ūdens).
  • Aplejiet 2 glāzes svaigas bērzu lapas ar vārošu ūdeni. Uzlieciet vāku un ļaujiet atdzist. Tagad šķidrums ir gatavs lietošanai. Iemasējiet to ādā ar vieglām kustībām. Procedūru ir nepieciešams veikt ik pēc viena mēneša. 
  • Padoms: Nelietojiet šampūnus ar vzd. Likās, ka šampūns, kurš sausina ādu var palīdzēt, bet izrādās nē: āda barosies ar sausumu un izdalīs vairāk taukus. 
  • Padoms 2.: Nemazgājiet matus karstā ūdenī, šis arī attiecas uz sejas mazgāšanu: karsts ūdens stimulē tauku dziedzerus. 

Šie padomi palīdzēs tev novērst galvas ādas problēmas, taču ir jāzina, kas pareizi rūpējoties par matiem un lietojot savai galvas ādai nepieciešamos kopšanas līdzekļus tu novērsīsi šo problēmu paša spēkiem. Ja nu tomēr galvas ādas problēmas turpinās, tad noteikti ir jādodas pie ārsta, kurš tev dos pareizos ieteikumus šīs situācijas risināšanā. 

AVOTS 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.