12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

DEVIŅI PATIESI STĀSTI, KĀ OTRĀ PUSĪTE PIEĶERTA KRĀPŠANĀ

 

00

Mīļotā cilvēka neuzticība ir sāpīgs nodarījums, kam parasti ir arī ilglaicīgas sekas. Tiesa, neraugoties uz attiecību daudzveidību, veidi, kā partneris tiek pieķerts neuzticībā, gan ir apbrīnojami līdzīgi.

Tos apkopojis arī “Huffington Post”.

Kad paziņo mīļākā.

“Par vīra neuzticību man paziņoja viņa mīļākā mūsu draudzenes kopīgajās kāzās. Reakciju par šo jaunumu paturēju pie sevis līdz brīdim, kad kāzas pametām – negribēju sniegt viņam apmierinājumu redzēt sevi kā nenormālo, kura sabojā kāda īpašo dienu.”

Telefona rēķins

“Telefona rēķins bija trīs reizes lielāks nekā parasti, un, zvanot uz vienu numuru, bija norunātas vairāk nekā 400 minūtes. Pieņemu, ka vīrietis vēlējās tikt pieķerts, jo izdruka tika nolikta labi redzamā vietā.”

Facebook

“Viņš bija uztaisījis viltus profilus, un vienu no tiem sistēma piedāvāja man kā personu, ko, iespējams, pazīstu. Izrādījās, ka šai personai bija ne tikai cits vārds, bet arī citas attiecības.”

Pusceļā uz jauno dzīvi

“Es braucu pāri visai valstij, lai pārvāktos pie viņa. Vīrietis jau bija mūsu jaunajās mājās 500 kilometru attālumā, bet es – pusceļā pie viņa. Mašīnā bija visa mana iedzīve, bērns, suns, kaķis un divas peles. Mans darbs bija uzteikts un skolotājas sertifikāts par atļauju mācīt jaunajā skolā – nokārtots. Kad uzzināju, ka viņš ir neuzticīgs, apgriezu mašīnu riņķī un devos atpakaļ. Viņš mani atstāja ar milzīgiem parādiem un lauztu sirdi.”

Pieķerts darbībā

“Lai cik banāli tas arī neizklausītos, es ātrāk pārnācu mājās no darba un pieķēru viņu procesā. Smieklīgākais, ka pati biju piedāvājusi attiecības bez saistībām, bet viņš teica, ka tas nebūtu pareizi. Izrādījās, ka šis vīrietis vienkārši ir egoists.”

Īsziņas

“Izmantojot viņa telefonu internetam, saņēmu īsziņu no viņa bijušās draudzenes. Pārlasīju sarakstes arhīvu un atklāju, ka viņš ar šo sievieti sarakstījies stundām ilgi, apmainoties seksuāla satura īsziņām pat tad, kad biju viņam blakus, kad gulējām gultā un maigojāmies un kad skūpstījām viens otru uz atvadām pirms došanās uz darbu.”

Iepazīšanās aplikācijas atgādinājums

“Viņš kaut ko laboja virtuvē, kad atskanēja viņa telefona pīkstiens un ekrānā uzmirgoja atgādinājums. Par iepazīšanās portāla aplikācijas jaunumiem, ko viņš aktīvi izmantoja.”

Pārnakšņošana pie bosa

“Pieskatīju mūsu dēlu, kamēr sieva bija devusies uz korporatīvo ballīti. Tā kā viņai nebija paredzēts nakšņot mājās, bet gan viesu namā, devos gulēt. Tomēr nakts vidū pamodos ar sajūtu, ka kaut kas nav kārtībā. Paskatījos aplikācijā “Find My Phone” un uzzināju, ka viņa ir nevis ārpus pilsētas, viesu namā, bet gan sava priekšnieka apartamentos.”

Apdrošināšana

“Sieva it kā bija sasitusi mašīnu, notiekot mazsvarīgam nelaimes gadījumam uz ceļa. Bet, kā izrādās, pie apdrošināšanas aģenta, kurš ir mans draugs, viņa, šo faktu nemaz nezinot, vērsās nevis viena, bet gan kopā ar vīrieti, ar ko bija kopā negadījuma brīdī un demonstrējot krietni draudzīgākas attiecības nekā pienāktos.”

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.