12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viss, kas jāzina par Auniem. Kādi Auni ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā?

 

000

Kādi Auni ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā? Ko Auni mīl un ko ir svarīgi atcerēties par šo Zodiaka zīmi!

Periods: 21. marts – 20. aprīlis.

Kaujinieciskais, jūtīgais un mērķtiecīgais Auns atver Zodiaka zīmju ciklu. Ja jums kāds no tuviniekiem ir Auns vai arī Jūs pats esat šīs zīmes pārstāvis, tad Jūs jau noteikti būsiet dzirdējuši, ka Auni vienmēr ir jaunu ideju ģeneratori, un ka viņi zina visus ceļus, kas ved līdz mērķa īstenošanai. Tādi spītīgi un ar milzīgu gribasspēku.

Egoistiskie Auni ir pieraduši būt pirmajā vietā jebkurā sarakstā un jebkurā lietā. Viņiem nav sveša agresija vai niknums, bet savus tuvos Auni sargā un ciena kā acuraugu. Tiešums ir viņu zirdziņš, bet spēja aizmirst aizvainojumus – tas gan nav tas, ko varētu no šiem ietiepīgajiem sagaidīt. Strīda laikā Auns ir īsts ļaunuma iemiesojums. Viņš var skaļi rāties ar necenzētiem izteicieniem un efektīvi sists ar dūri pa galdu, bet jau pēc stundas ar smaidu pienāks pie Jums un sāks aizraujošu sarunu. Auni neatzīst, ka viņiem nav bijusi taisnība, viņi vienkārši “atvainošanās” brīdi nomaina ar jaunu dialogu.

Auni un darbs

Jautājumos par savu karjeras izaugsmi Auniem nepatīk banalitāte un grafiks “no 9.00 līdz 18.00”. Viņš meklē tādas iespējas, kur var pilnībā atklāt savu potenciālu. Auns skaidri zina, kādos jautājumos viņš ir “spečuks”, bet kādos “tā ne visai”, tāpēc, kāpjot augšā pa karjeras kāpnēm, viņš visādos veidos centīsies izmantot TIKAI savas labās īpašības. 

Auni un mīlestība

Mīlas attiecībās Auni ir viena no grūtāk saprotamajām zīmēm. Vīrietis-auns ir pilnīgs profāns flirta jomā. Bet, ja viņš ir izvēlējies sev “upuri”, tad no viņa mīlas trīsstūrus nesagaidīt. Viņš nesaprot un nepieņem krāpšanu. Tāds vīrietis centīsies iekarot savu sievieti ar visiem viņam pieejamiem līdzekļiem, un negaidiet no viņa krāpšanu vai nodevību, viņš ir uzticams un drošs partneris nākotnei. Viņš visu pateiks tieši acīs un neliekuļos. 

Sievietes-auni ir spēcīgas personības. Jūs no viņas nesagaidīsiet vājuma izpausmes. Šīs zīmes pārstāves ļoti skaidri zina, kuru, kad un kur viņas grib. Tāda sieviete ar vīriešu kodolu.

Auni un sekss

Seksā Auni ir īsta uguns, bet ne ar visiem. Viņi var atvērties tikai pastāvīgajiem partneriem. Viņu seksuālās prasmes nav pieejamas kuram katram. Viņi ir atvērti eksperimentiem, bet visbiežāk viņiem šajā lietā palīdz kārtējā alkohola deva. Savus partnerus Auni izvēlas pēc trim kritērijiem: skaists ārējais izskats, intelekts un partnera statuss. Auniem attiecības ir svarīgākas par intīmo tuvību, kaut arī viņi ir talantīgi abās sfērās. Bet arī šeit ir kāds “BET”: ja partneris “aizved” Aunu līdz paša seksuālajam līmenim, tad viņu attiecības turpināsies ilgi. Un šeit sanāk apburtais loks.

Par Auna viserogēnāko zonu tiek uzskatīta galva. Viņiem patīk viegla galvas masāža ar maigu matu glāstīšanu. Otrā vietā galvenokārt ir lūpas un ausis. Viņiem patīk skūpsti un maiga košana ausu ļipiņās. Bet vajag mācēt visu darīt profesionāli, savādāk Jūs gaida pilnīga izgāšanās.

VĒL PAR AUNIEM: 

Sieviete –  Auns. Mīl patiesi un no sirds

Nejauka patiesība par visām Zodiaka zīmēm. Nekāda sentimenta!

Horoskops, kas atklāj katras sievietes ēnu pusi! Uzzini kā to var uzveikt!

Auni un draudzība

Draudzībā Auns ir uzticams un atsaucīgs. Viņš pierod pie cilvēkiem un jūt sāpes, ja tie no viņa dzīves aiziet. Viņš aizstāvēs draugu pēc tīrākās sirdsapziņas, bet negaidiet, ka viņš līdīs Jūsu dvēselē ar jautājumiem. Viņš netirdīs Jūs ar iztaujāšanu, viņš dos Jums laiku pašam visu viņam izstāstīt. Ar Auniem ir viegli meklēt piedzīvojumus, jo viņi nesēž uz vietas un mūžīgi nonāk dažādās situācijās. Tādi nopietni dīvainīši.

Kas Auniem nepatīk

Pats galvenais, kas Auniem nepatīk – tā ir nepunktualitāte. Ar to Jūs acumirklī un nenovēršami varat sabojāt savas labās attiecības.

Svarīgi atcerēties

Katrai Zodiaka zīmei ir kāds zīmīgs rakstura īpašību un uzvedības apraksta raksturojums, bet katrs cilvēks pats par sevi ir individuāls un unikāls. Katram no mums ir svarīgi atcerēties, ka dzīvē uzsvars jāliek uz sevis izzināšanu un pašattīstību.  Zodiaka zīmes vien daļēji apraksta mūsu īpašības, tās ir radītas tikai tāpēc, lai cilvēks varētu atzīties – “jā”, viņš dažreiz ir egoistisks vai pārāk daudz runā lieki. Reizēm vienkāršāk ir atilbdēt:”es esmu Auns, tāpēc es pārāk aizsvilstos, un tas mani attaisno”. Dažreiz mums vieglāk ir visu novelt uz mūsu dzimšanas datumu, nekā nevēlēšanos atturēties vai atrisināt problēmas, un tomēr, horoskopi līdz ar to nekļūst mazāk interesanti.

Horoskopus lasīja, lasa un lasīs, lai vienkārši kādu iepazītu “tuvāk” vai izskaidrotu dažu muļķīgu rīcību iemeslu. Mūsu padoms: “Mīliet savus trūkumus un savu tuvāko kļūdas, jo tieši tās padara mūs par unikāliem un neatkārtojamiem cilvēkiem”. Dzīvojiet jau šodien, saprotot, ka katrs no mums ir brīvs savā izvēlē un savos lēmumos. Cieniet apkārtējos un tad Jūs nesastapsieties ar tādu problēmu kā “zodiaka zīmju nesaderība”.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.