5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Mati – rota un prāta enerģijas turpinājums

 

 

BIZE2

Mati ir efektīga galvas rota, kas ļauj sievietei rotāties un veidot savu tēlu un stilu. Mati ļauj pielāgot frizūru, griezumu un matu krāsu, atbilstoši tābrīža modes tendencēm, ieņemamajam sociālajam statusam, vecumam un dzīves stilam. Mati ir sievietes rota un instruments. Mati prasa rūpes un kopšanu, laiku un līdzekļus. Kas ir noslēpums sieviešu vēlmei mūsdienās virpināt savus matus bizēs, ataudzēt garumā vai pagarināt tos, izmantojot mākslīgo matu treses. Kāda loma sievietes dzīvē ir matiem?

Mati pēc Vēdu kultūras ir prāta enerģijas turpinājums. Mati saņemt copē ļauj sievietei sevi nomierināt, uzkrājot briestošo enerģiju līdzsvarotas psihes stāvoklī. Turpretī sievietēm, kam ir īsi mati, emocijas nevar tikt aizstāvētas, šīs sievietes ir atbruņotas un burtiski kailas. Izlaista frizūra, ar brīvi krītošiem matiem piesaista vīriešu uzmanību un izsauc psihisko pārslodzi. Turpretī bizē sapīti mati ļauj sievietei justies aizstāvētai un mierīgai. Bizē sapīti mati notur sievietes psihi līdzsvarotā stāvoklī un ļauj izsvērti izjust katru vibrāciju un pārmaiņu. Tādejādi sieviete adekvāti reaģē uz notiekošo sevī un sev apkārt, adekvāti uztver līdzcilvēkus un nezaudē savu karmas kursu uz potenciāla perspektīvu.

Vairumā pasaules kultūru un ticību, izlaisti mati ir skaistuma, spēka un brīvības simbols, bet noskūta galva bez matiem ir atteikšanās zīmē – no pasaules labumiem, attiecībām, ieguvumiem. Noskūta galva atņem cilvēka enerģētisko spēku.

Mazgājot matus, sieviete aizskalo savas bailes un nemieru, bažas un trauksmi. Ūdens harmonizē un līdzsvaro.  No rīta, pinot bizi matos, sievietei jādomā par skumjām, ko tā atbrīvo ar šo sējumu. Skumjas atraisās un izgaist, bet bizes sējums nostiprina sievietes būtību kā mūri – stabilu, drošu un neieņemamu. Ķemmējot matus, sieviete sajūt maigumu un rūpes, tas palīdz izjust gaismas pārraidi uz epifīzi, tamdēļ nosegt galvu virs bizes nebūtu ieteicams.

 

Mati ir mūsu enerģijas jeb prānas antenas. Dienas gaišajā laikā, kad debessjumu rotā saule, mati ir tie, kas absorbē saules enerģiju, transformējot to. Tādejādi mēs slāpējam godkāri, ego tieksmes, varaskāri un patmīlību. Nakts stundās, kas zvaigznes daiļo mēness, mati mūs līdzsvaro no mēness enerģijām – pārliekas emocionalitātes, bažām par savu pamatu dzīvē un drošību, kā arī izmisuma, bažām, depresijas un skumjām.

Saskaņā ar vēdām, mati ir sievietes enerģētiskās aizsardzības avots, tāpēc tie ir jānēsā gari. Taču pa dienu mati ir jāsapin bizē, lai aizsargātu sevi no negatīvās enerģijas. Naktī bizē sapīti mati ļauj izlīdzināt sievietes elektromagnētisko lauku, tādejādi atbrīvojoties no citu cilvēku vibrācijām un smalkajiem enerģētiskajiem piekļuves punktiem.

Noslogotas un smagas darba dienas beigās, matu mazgāšana ļauj atjaunoties un apstrādāt emocijas, lai dienas noslēguma cēlienu sieviete varētu pilnvērtīgi veltīt tuviniekiem, ģimenei un mīļajiem.

Indijā cilvēki tic, ka matus var izmantot melnajai maģijai, tāpēc tos neatstāj pat frizētavās pēc nogriešanas, bet lūdz iesaiņot līdzņemšanai.

 

Seko Inesei Dāvidsonei arī sociālajos tīklos:

astrologika.lv

hennaguru.eu

facebook.com/maghas.tronis

facebook.com/HennaGuru.lv

instagram.com/hennaguru.eu/

twitter.com/Henna_Guru

draugiem.lv/hennaguru/

plus.google.com/+IneseDavidsone

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.