12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viss, kas jāzina par Vēršiem Kādi Vērši ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā?

 

tel

Kas Vēršiem nepatīk un ko ir svarīgi atcerēties par šo zodiaka zīmi!

Periods: 21. aprīlis – 21. maijs

Cilvēks, kurš piedzimis “Vērša” zīmē, ir spilgts piemērs pacietībai un tēlošanas paraugs. Vērsi ir krūti izsist no līdzsvara, bet, ja Jums ir izdevies to panākt, tad atpakaļ saņemsiet neuzvaramu niknuma vilni. Viņa pacietības trauks ir dziļš, bet arī tas reiz var piepildīties, un tad “plūdus” neviens un nekas nespēs apturēt.

Šo zīmi ir pieņemts uzskatīt par “mājas”. Vēršiem patīk savs dīvāns, savs stūrītis mājās, sava māja. Viņam jau ir izveidota sava “komforta zona” ar savām ierastajām vietām un cilvēkiem.

Viņiem nav principiāli svarīgi būt spilgtiem un ievērotiem kompānijas locekļiem, bet apkārtējiem ir grūti nepievērst uzmanību klusējošajiem, bet nosvērtus lēmumus pieņemt spējīgajiem Vēršiem. Viņš turēsies pie izvēlētā kursa, neskraidīs “pa kreisi”, vienmēr sniegs gudru padomu un palīdzēs grūtā brīdī. Nu gandrīz vai ideāla zīme pēc raksturojuma.

Bet ne tikai mazrunīgums ir viena no Vērša atšķirīgajām iezīmē, viņiem raksturīga ir arī spītības sajūta, kas nezina mēru un robežas. Bet jāatzīst, ka ar savu humora izjūtu Vērši nekad nevienu neapvaino. Viņi visās situācijās domā par cilvēkiem un to pārdzīvojumiem. Kārtējais plusiņš šai zīmei.  

Tēvs-Vērsis ir labākais papucītis pasaulē. Viņš saprāta robežās ievēro “burkāna un pātagas” paņēmienus. Vērsis ir ideāls vīrs, jo viņam nav nekā aizliegta vai pārāk “dārga”, kad runa ir par viņa izredzēto. Viņš galīgi un nepavisam nav izšķērdētājs, vienkārši viņš meklēs veidu, kā nopelnīt vairāk, nevis ieekonomēt no tā, kas viņam ir.  

Sieviete-Vērsis ir harmoniska it visā. Viņai “viegla” trakomāja galvā nav nekas svešs. Viņa ir skaidra savā izvēlē, savos lēmumos un savos spriedumos. Savai ģimenei viņa ir uzticams un uzticīgs draugs, un nevis ierastā mamma vai sieva.

Vērši darbā

Vērši darbā vienmēr ir profesionāli. Praktisks prāts un “zelta rokas” ir lielisks savienojums vienā personā. Viņiem nav briesmīgs neviens rutīnas darbs, Vērsim svarīgs ir gala iznākums un rezultāts. Apmierinājums par saviem panākumiem ir galvenais stimuls viņu karjeras izaugsmei.

Vērši un mīlestība

Vērsis-vīrietis ir maigs un pacietīgs stiprā dzimuma pārstāvis. Romantiskais Vērsis pasargās savu izredzēto no jebkādām nelaimēm un problēmām. Viņš nav kūrorta vai īslaicīgu romānu atbalstītājs. Viņam ir svarīgi zināt, ka ir novērtētas un pieņemtas viņa dziļās jūtas. Bet mēdz gadīties arī tā, ka viņa ideāls sabrūk, un tas negatīvi ietekme viņa tālāko izvēli un attiecības. Parādās cinisms un viegla neuzticība. Vajag pierādīt apvainotajam Vērsim, ka viņu mīl un ciena, tad var atgūt dvēselē dusošo īsto romantiķi.

Sievietei-vērsim patīk, ka viņai tiek pievērsta uzmanība. Viņai vienlaikus var būt vairāki pielūdzēji, lai apmierinātu viņas dažādās vēlmes un priekšrocības. Bet, ja viņas izvēle ir kritusi uz kādu konkrētu cilvēku, tad visi pārējie atkāpjas otrajā plānā. Viņa koncentrējas pilnīgi un tikai uz savu izredzēto.

Vērši un sekss

Sekss viņiem ir veids, kā kļūt laimīgiem šeit un tagad. Vērsim daudzveidīgs sekss un eksperimentu jūra ir parasta lieta. Par to viņu partneri viņiem ir ļoti pateicīgi. Jebkurš intīmas tuvības atteikums šai zodiaka zīmei ir līdzvērtīgs personīgai nepatikai un krāpšanai.

Vēršu erogēnās zonas

Vēršiem svarīgs ir taktils kontakts, tāpēc bez pieskārieniem viņi nemaz nevar sākt priekšspēles procesu. Viņu mīlestības valoda ir maigi pieskārieni un kaislīgi skūpsti. Viņu erogēnās zonas ir kakls un ausis.

Vērši un draudzība

Vērši ir uzticīgi un uzticami draugi, bet, lai kļūtu par tuvu viņi draugu, ir īpaši jāpacenšas. Vērši savā komforta zonā neielaiž ar laiku un apstākļiem nepārbaudītus cilvēkus. Diplomātijas māksla ir svarīgs instruments, lai būtu draudzīgās attiecībās ar viņiem. Maldināšanu nepiedos, klusējot aizies un aizmirsīs par Jūsu eksistenci.

Viņam ir svarīgas siltas un atklātas sarunas no sirds. Un tas viss dod viņam tiesības dažreiz būt greizsirdīgam uz draugiem, jo jebkura emocionāla saikne viņam ir svarīga un dārga.

Vēršiem nepatīk, kad uz viņiem izdara spiedienu un liek darīt to, kas viņiem nepatīk vai arī liekas nesaprātīgi. Pavēles Vēršiem jāizsaka nepiespiesti un piesardzīgi, lai viņi nesaprastu, ka tā ir bijusi pavēle. Labāk visu noformēt draudzīga lūguma formā.

Svarīgi atcerēties

Katrai Zodiaka zīmei ir kāds zīmīgs rakstura īpašību un uzvedības apraksta raksturojums, bet katrs cilvēks pats par sevi ir individuāls un unikāls. Katram no mums ir svarīgi atcerēties, ka dzīvē uzsvars jāliek uz sevis izzināšanu un pašattīstību. Dažreiz mums ir vieglāk visu vainu uzvelt uz mūsu dzimšanas datumu, nekā nevēlēšanos atturēties vai risināt problēmas, bet, neskatoties ne uz ko horoskopi cilvēkiem nav palikuši mazāk interesanti.

Horoskopus lasīja, lasa un lasīs, lai vienkārši kādu iepazītu “tuvāk” vai izskaidrotu dažu muļķīgu rīcību iemeslu. Mūsu padoms: “Mīliet savus trūkumus un savu tuvāko kļūdas, jo tieši tās padara mūs par unikāliem un neatkārtojamiem cilvēkiem”. Dzīvojiet jau šodien, saprotot, ka katrs no mums ir brīvs savā izvēlē un savos lēmumos. Cieniet apkārtējos un tad Jūs nesastapsieties ar tādu problēmu kā “zodiaka zīmju nesaderība”.

AVOTS
 

1 KOMENTĀRS

  1. Nav sliktu un labu cilveku ir saderigi un nesaderigi..un tomer pastav zodiaku zimju nesaderiba..atskiriga rakstura.. temperimenta.. uzskatu.ricibas dazadibas del..paverojiet dzivee..ka satiekot cilveku un sarunajoties ar vinu juti sev polu vai pretpolu..tik daudz zvaigznu debesis un katra savadaka.unikala ..zem kuram mes katrs piedzimstam dzivojam un nomirstam..zvaigznes izvelas mus.kad dzimstam..nevis mes zvaigznes….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.