16.4 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Mobilās aplikācijas, kas domātas ceļošanai

 

images-cms-image-000011482

Mobilais telefons tagad ir domāts ne tikai, lai sazinātos ar draugiem un uzņemtu fotogrāfijas, bet lai plānotu ceļojumu. Lejupielādē mobilajā telefonā dažādas aplikācijas, un droši tās lieto, dodoties ceļā, neparko nesatraucoties.

Miniube – universāla meklētājprogramma ceļotājiem

get_img (3)

Miniube programma kā universāls pakalpojums, lai atrastu aviosabiedrības un viesnīcas visās pasaules malās. Aplikācija ļaus tev izvēlēties labāko piedāvājumu pieejamajos datumos, kā arī ieteiks restorānus, ievērojamas vietas, nakts izklaides vietas.

Izmantojot aplikācijas, tu vari izveidot savus albumus ar metadatu palīdzību. Šie dati ļauj noteikt vietu, kur foto tika uzņemts un attēla datumu. Iegūto attēlu var ielādēt pakalpojumu grupā pēc dažādiem kritērijiem.

get_img (4)

Miniube ir ne tikai aplikācija, bet īsts ceļotāju palīgs iesācējiem, pilnīgi bezmaksas.

Maps.me – bezsaistes karte ceļotājiem

get_img (5)

Šī aplikācija ir pieejama trīs operētājsistēmām – iOS, Android un BlackBerry. Tagad tev vairs nav nepieciešams, lai vienmēr būtu pieejams wi-fi. Pietiek ar to, ka lejupielādēsi karti ar vēlamo reģionu vai pilsētu no interneta. GPS – navigators noteiks, kur atrodies.

Aplikācija ļaus atzīmēt maršrutu, meklēt dažādus objektus kartē – muzejus, restorānus, autobusu pieturas – un dos iespēju pievienot savas iemīļotākās vietas.

Aplikācija lietotājiem ir pieejama bez maksas ar Android sistēmu.

Gogobot – sociālais tīkls ceļotājiem

get_img (6) 

Gogobot ir sociālais tīkls ceļotājiem, kas ļauj lietotājiem lasīt dažādas noderīgas atsauces, kā arī skatīties dažādu valstu fotogrāfijas un ievērojamas vietas.

Programma ir ērta un viegli lietojama. Šo aplikāciju var lietot vienkārši pierakstoties ar Twitter vai Facebook kontu, tādā veidā var pievienot sev interesējošas lietas par kādu konkrētu valsti. Šī aplikācija palīdzēs atrast vietas, kur tūristi jau ir bijuši un apmeklējuši dažādus apskates objektus, kurus ir novērtējuši un pievienojuši atsauces.

Šī aplikācija ir pieejama bezmaksas.

Raksts tapis sadarbībā ar – file22457477_mana_liels

Avots: pixy.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.