-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā nekļūdīties partnera izvēlē jeb dzīves uzdevums numur viens!

 

pareizspartneris

Sieviete var nopirkt eklēru, kad tik ļoti kārojas ko saldu, pildītu ar krēmu un pārlietu ar šokolādi. Kāri kožot kumosu, mutē sajūtama taukaina krēma kārta, kas nošķebina un rada stingru pārliecību, ka nav tā vērts. Nav vērts liekām kalorijām, kas uzņemtas nebaudāmā veidā. Nav satura tai ilūzijai par saldu kumosu piepildījuma. Eklērs lido miskastē un sieviete dodas tālāk.

Katrs gads no bērnības aizrit tuvinot sievieti dzīves piepildījuma un laimes punktam – partnerim, ar ko savienot savu dzīvi un veidot ģimeni. Katra diena aizrit kārdinājumos un cerībās. Laiks iet, vērtības mainās, aizrit gadalaiki un svētku reizes. Kurš nosaka, kad atnāk Īstais? Kā nepalaist garām Īsto Vienīgo, ja apkārt ir dažādi varianti? Vai partnera izvēle ir sievietes rokās vai jāgaida izdevīgs piedāvājums un tad tas vienkārši jāpieņem? Sievietei ir jāizvēlas vai jāpiekrīt?

Neviena augstskola nemāca dzīvi. Sieviete var kabināt diplomus uz nagliņas pie sienas, bet laimi tas neatnes un kvalificētāku partneri arī nenodrošina. Cik vispār svarīga ir partnera pieredze? Vai drošāk ir izvēlēties partneri, kuram nav attiecību pieredzes vai zinošāki ir tie, kas izbaudījuši dažādas versijas?

Apprecēties sieviete vēlas dažādu apsvērumu dēļ – noteikts vecuma slieksnis, vientulība, ģimenes tradīcija, vēlme sevi realizēt jaunā lomā vai gluži vienkārši iemīlēšanās dēļ.

Visnestabilākās attiecības ir tās, kuras balstītas uz jūtām! Mīlestība ir emociju summa, bet ņemot vērā emociju dabu, tās ir mainīgas un kardināli svārstīgas savā amplitūdā. Tamdēļ attiecības, kas pakļautas jūtām nodrošinās vilšanos! Ja mīlestības aizmetnim nav pamata, kas satur kopā cilvēkus, tad prieks pārvēršas skumjās, bailes pārvēršas dusmās un mīlestība pārtop nicinājumā.

Cilvēki mūsdienu laikmetā ir pieraduši apmierināt savas vajadzības un vēlmes sev pieejamā veidā. Savu iespēju robežās, savas iztēles ietvaros un tādejādi arī partnerattiecībās cilvēki izsmeļ enerģiju, nekontrolēti apmierinot savus jutekļus un tieksmes. Negausība ir izmisuma cēlonis. Bet deficīts reizēm ir tik milzīgs, ka partneri burtiski apēd viens otru savienībā.

Partnerus kopā saved karma. Tā satur partnerus, noteiktu mērķu, uzdevumu realizēšanai. Tamdēļ nereti attiecības sākas visneiedomajāmākajos veidos – pēc strīda, uz ielas, caur draugiem un caur iepazīšanās portāliem. Nav nosacījuma, kur jādibina attiecības. Ir likumsakarības, kuras augstākas varas ietekmē saved kopā cilvēkus. Attiecību veidošanai nav nekāda sakara ar gribu. Prāta apzināšanās notiek tikai pēc fakta, bet pirmā dzirksts, klikšķis vai pavediens ir augstākā varā.

Kā iepazīt savu partneri, lai izprastu, cik tālejoša ir savienība? Un, vai vienmēr attiecībās kopā ir salikti cilvēki, lai viņi būtu laimīgi?

Vēdiskā astroloģija ļauj izanalizēt horoskopu, ņemot vērā dažādu aspektu skatījumu. Tādējādi iespējams iepazīt cilvēka būtību, nevis ņemot par pamatu prāta spēju aptvert apziņas plašumu, bet izgaismojot cēloņus, kas veido raksturu, izpratnes, domāšanas veidu, attieksmi un visu citu personības kodolu.

Vēdiskā astrologa konsultācija ir svētīga, lai izgaismotu savas kartes ainu. Lai labāk izprastu sevi un transformētu noteiktas sfēras vai aspektus. Karmas likums nosaka, ka līdzīgs pievelkas pie līdzīga. Tas nozīmē, ka vientulības problēma nav problēma pēc būtības. Vientulība ir sekas. Cēlonis ir daudz attālinātāks no attiecībām. Vientulība ir, iespējams, aizsardzība vai mūris, tās ir sekas nepareizam dzīves ceļam vai domāšanai.

 Pozitīvā domāšana nestrādā! Prāta ierobežotā daba neļauj realizēt ieceres vai gluži otrādi – īsteno tās ļoti šaurā amplitūdā. Lai piesaistītu sev labāko partnera versiju, kāda iespējama, nepieciešama skaidrība savā dzimšanas horoskopā. Uzdevums ir izgaismot līdzšinējo dzīvju sekas un rezultātus, kas ir sākuma punkts šīs dzīves attiecību stāstam. Un tad, apjaušot realitāti, iespējams, veicamas kādas korekcijas, upaijas jeb kompensācijas.

Lai izmainītu savu attiecību karmu, reizēm vajag nedaudz un reizēm nepieciešamas lielākas pūles un zināšanas, pacietība un laiks. Apģērba krāsas izvēle, uztura izvēles, attīstības ceļa izvēles – tik daudzas izvēles mēs veicam katru dienu un katra no tām nes kādu noteiktu planētu vibrācijas. Tas nozīmē, ka mēs piesaistām noteiktus scenārijus vai attīstības plānus jebkurai situācijai. Apzināta dzīvošana ir izeja no ikdienas, kad apkarojam vienīgi sekas. Attiecību karmas izpratne ir rīks, kas ļauj apzināti analizēt un uzlabot jebkuru mirkli.

Vēdu likums nosaka, ka nezināšana neatbrīvo no atbildības. Tāpēc baudīt karmas labos augļus ir baudāmāk nekā uzdurties ērkšķiem. Izprast savu attiecību karmu un izmainīt to. Partnerattiecību sākums tādejādi tiks balstīts uz skaidriem noteiktumiem un savienība būs veidota kopējai izaugsmei, nevis iznīcināšanai.

_AMA1457

Seko Inesei Dāvidsonei arī sociālajos tīklos:

  • astrologika.lv
  • hennaguru.eu
  • facebook.com/maghas.tronis
  • facebook.com/HennaGuru.lv
  • instagram.com/hennaguru.eu/
  • twitter.com/Henna_Guru
  • draugiem.lv/hennaguru/
  • plus.google.com/+IneseDavidsone
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.