1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Novākt visu lieko: nekad nebūtu domājusi, ka tas palīdzēs! Tagad vairs nebaidos uzvilkt peldkostīmu…

 

Bieži vien galvenais cēlonis, kāpēc vieta pie padusēm izskatās nesmuki, ir liekais svars. Lieko kilogramu īpašniecēm ir ne tikai fizisks diskomforts, bet arī psiholoģisks. Šodien mūsu redakcija nolēma ieteikt tev metodi, kas palīdzēs tikt vaļā no taukiem šajā problemātiskajā zonā…
Liekos kilogramus sadedzināt palīdzēs speciāli vingrinājumi. To izpildīšanai tev būs nepieciešams: neliela gumijas bumbiņa un stingrs dvielis. Ar šī vingrojumu kompleksa palīdzību tu nokoriģēsi problemātisko zonu pie padusēm jau pēc 3 nedēļām!

Kā atbrīvoties no taukiem pie padusēm

1

Bumbas saspiešana
To nepieciešams saspiest trīs stāvokļos. No sākuma paņem bumbu rokās un pacel rokas gaisā, centies ar plaukstām to saspiest pēc iespējas stiprāk. Mugurai jābūt taisnai, pleciem nolaistiem. Šādā stāvoklī jānostāv 30 sekundes..
Nolaid rokas paralēli zeme un, saspiežot bumbu ar plaukstām, šādā stāvoklī stāvi 30 sekundes. Pēc tam nolaid rokas zemē un atkārto vingrinājumu.

2

Dvieļa stiepšana
Paņem dvieli rokās un izstiep rokas paralēli zemei. Centies pastiept to pēc iespējas stiprāk. Šādā stāvoklī noturies 30 sekundes, pēc tam neliels pārtraukums un atkārto vingrinājumu 4 reizes.

3

Dvieļa stiepšana virs galvas
Paņem dvieli aiz diviem pretējiem stūriem un pacel rokas gaisā. Turi muguru taisnu, un plecus nolaistus. Centies izstiept dvieli pēc iespējas stiprāk. Nostāvi šādā stāvoklī 30 sekundes, pēc tam neliels pārtraukums, un atkārto vingrinājumu vēl 4 reizes.

4

Atrašanās “plank” pozā
Vingrinājumu sākt vajag, guļot uz saliektiem ceļgaliem. Turi muguru taisnu, bet vidukli maksimāli pacel. Šādā stāvoklī vajag noturēties 60 sekundes, pēc tam ievēro nelielu pārtraukumu. Atkārto šo vingrojumu vēl 4 reizes.

Efektīvākam rezultātam labāk šāda treniņu veikt katru otro dienu.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.