14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Viņš savam mazdēlam nopirka gāzēto dzērienu. Tas, kas izrādījās pudeles iekšpusē, šokēja pilnīgi visus apkārtējos!

 

Un vēlreiz par bērna ēdienkarti…Nē, tagad es nemaz netaisos vecākiem stāstīt par to, kas bērnam ir vajadzīgs, bet no kā bērna organismu labāk pasargāt. Vecākiem šajā jomā ir jābūt pašiem savam viedoklim, un katrs pats ir tiesīgs izlemt, ar ko barot savu bērnu…
1466026064_1
Mēs nolēmām izstāstīt stāstu, kas notika amerikāņu pilsētiņā Ketijā. Ceram, ka izlasot šīs rindas, cilvēki sāks lielāku uzmanību pievērst tiem produktiem, kurus iegādājas sev, un pats galvenais – saviem bērniem. Jo tajos var slēpties briesmas, pat tad, ja neviens tīšuprāt nav taisījies viņiem kaitēt…
Un tā, Ketijas pilsētiņas iedzīvotājs Džons Greivs kādā no vietējiem veikaliņiem iegādājās gāzētā dzēriena pudeli savam trīs gadus vecajam mazdēlam Keidenam. Puika nedaudz padzērās un aiztaisīja pudeli. Pēc kāda laika 2-litrīgo pudeli atvēra vēlreiz un atklāja tur beigtu grauzēju…
Puisēnu tūlīt pat aizsūtīja pie pediatra, lai nodotu analīzes. Neskatoties uz to, ka Keidens izskatās veselīgs un laimīgs, vectēvs ir ļoti noraizējies par viņa stāvokli.
1466026051_2
Veikala pārstāvis, kurā tika nopirkts gāzētais dzēriens, saka, ka viņi gāzēto dzērienu saņem iepakotu, un, ja pudelē ir atradusies žurka, tad viņa tur varēja iekļūt tikai izgatavotāja rūpnīcā.

Viņai atnāca īsziņa, kad viņa bija pie automašīnas stūres. Kas notika pēc pāris sekundēm? Šausmas!

Kas attiecas uz vadošo uzņēmumu, kas dzērienu izgatavo, tad viņi apgalvo, ka ražošana ir pilnībā automātiska un notiek milzīgā ātrumā. Tāpēc grauzēja nonākšanu pudelē uzskata par praktiski neiespējamu.
Bet viens no pārtikas produktu drošības ekspertiem no Hjūstonas universitātes apgalvo, ka žurka mierīgi varēja nonākt pudelē. Pēc viņa vārdiem, žurkas spēj ielīst caurumā, kas ir piecu centu monētas lielumā.

1466025977_3Jebkurā gadījumā mēs vēlreiz gribam atgādināt visiem par to, ka pārtikas produkti ir jāizvēlas ļoti uzmanīgi, it īpaši gadījumos, kad produktus pērkat saviem bērniem!

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.