8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā pareizi taisīt cukura depilāciju, jeb šugaringu

 

8DmlKZZXirI

Detalizēta instrukcija, kā iegūt gludas kājas ar cukura procedūras palīdzību.

Sastāvdaļas, kas tev būs nepieciešams: sula no puscitrona (75 ml); 10 ēdamkarotes cukura; 150 – 200 grami medus, 1 ēdamkarote ūdens.

Pagatavošanas veids:

1. Visas sastāvdaļas samaisām karstumizturīgā traukā un liekam sildīties uz nelielas uguns. Nepārtraukti maisot, sagaidām, līdz maisījums sāk vārīties.

2. Atceries, ka pagatavošanas laikā maisījumam nedrīkst mainīt temperatūru, pazeminot vai arī palielinot uguni. Gaisa burbulīšu parādīšanās ir laba zīme.

3. Kad maisījums cukurošanai iegūst karameles krāsu, pavārām vēl 7-10 minūtes, noņemam no uguns, un ļaujam atdzist līdz istabas temperatūrai.

4. Pareizi pagatavots maisījums savilksies apaļā bumbā. Ja maisījums nav savilcies bumbā, var pamēģināt pievienot vienu ēdamkaroti karsta ūdens, atkal uzvārīt un atdzesēt. Ja arī tas nepalīdzēja, tad ieliec maisījumu tvaika peldē, līdz izveidojas viendabīga masa, noņem, atkal atdzesē līdz istabas temperatūrai. Pēc tam paņem mazu bumbiņu paipalu oliņas izmērā un ar rokām viņu mīci, kamēr tas kļūs tik mīksts kā gumija.  

5. Tālāk gumijas bumbiņu sadalām pretējā virzienā matiņu augšanas virzienam uz nelieliem ādas laukumiem (ne vairāk kā 5 kvadrātcentimetri) un ar asu rokas kustību matu augšanas līnijas garumā bumbiņas ņemam nost, tajā pašā laikā nostiepjot ādu, lai mazinātu sāpes procesa laikā.

6. Pēc pilnīgas depilācijas – karstā dušā un izbaudām zīdaino ādu. Ja vēl ir palikuši maisījuma atlikumi, tad to var glabāt ledusskapī, pēc nepieciešamības atkal uzsildīt ūdens peldē un atkal izmantot.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsReklāma
Nākamais rakstsSievietes pēc 30 negrib mazāk, es pārbaudīju