2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Sievietes pēc 30 negrib mazāk, es pārbaudīju

 

30

— Pēc 30 gadiem vīrieši vairs neskrien pakaļ sievietēm…. – teica viņi.  – Pēc 30 gadiem tu jau vairs nevienam nebūsi interesanta… – teica viņi. Un visas šīs muļķības es klausījos līdz 30 gadiem. Tagad, sasodīts, man ir 31 gads, un ko es redzu?! Rodas sajūta, ka esmu kārtīgi piečakarēta…

Ja es agrāk būtu klausījusies informāciju par vecumu, svaru un liekajiem trīs-pieciem kilogramiem (kuri man bez šaubām ir) no viena avota, tad es uzskatītu, ka cilvēks vienkārši kļūdās. Ir saskāries ar kaut kādu nepatīkamu pieredzi,  un pēc tam izplatījis to uz visiem.

Bet ledus aukstās dušas autors nav viens cilvēks. Jebkura tēma par sievietēm pēc 30 (40, 50) vai vairāk par 60 (70, 80) kilogramiem paceļ tik cietsirdīgu izteikšanos, ka traks var palikt. Turklāt viedoklis ir ne tikai interneta apmelotājiem, bet arī tiem, kas reālajā dzīvē ir visai adekvāti cilvēki! Kur tad slēpjas iemesls?

Es par šo jautājumu domāju ļoti ilgi. Es domāju par to tad, kad mans inteliģentais 65 gadus vecais kolēģis, pamanījis, ka es ēdu bulciņu, teica: ja tā turpināsi, tad pēc pieciem gadiem ar tevi neviens nenodarbosies ar seksu! Tieši pieci gadi ir pagājuši, Robert, sveiks! Gribu tev pateikt, ka tu kļūdījies.

Es par to domāju tad, kad mans ģitārspēles skolotājs vēl skolā noburkšķēja, ka pēc 20 gadiem sieviete sāk novecot, bet pēc 30 gadiem jau ir veca. Jāni, sveiks! Redzēju nesen, kā tu iekāpi mikroautobusā. Kāpēc gna man liekas, ka tas vecais celms esi tu.

Toties man ir šiem vīriešiem par ko pateikties. Un arī kritiskām sievietēm, kas deva mājienu par maniem trūkumiem. Viņu vārdi, kurus kādreiz uztvēru kā tīru patiesību, iemācīja man domāt patstāvīgi. Atklājot maldus, es sapratu, ka vajag izveidot pašai savu viedokli, un nevis klausīties svešā.

Viedoklis izveidojās sekojošs:

— mīlestība pēc 30 patiešām pastāv. Es to personīgi pārbaudīju. Es teiktu, ka tā vispār var rasties jebkurā vecumā, tā ir debesu dāvana, un nevis balva par 60 cm viduklī.

— vīriešu uzmanību pastāv līdz tam mirklim, kamēr ir mīlestība un sekss. Pietiekamā daudzumā. Un, ja kādam vajag savākt visu vīriešu uzmanību pasaulē, tad tas ir slims cilvēks!

— vienmēr būs cilvēki, kuriem tu nepatiksi. Auguma, svara, krūšu lieluma, tavu lūpiņu garuma, matu biezuma dēļ. Vienkārši neej uz turieni. Nevajag lauzties iekšā tur, kur tevi negaida.

— vienīgais rādītājs, uz kuru ir jāorientējas, ir veselība. Gadījumā, kad kaut kas pazemina dzīves kvalitāti, ar to ir vērts pacīnīties. Dažiem vēl varbūt tie ir panākumi profesijā.

— jebkura cilvēka mēģinājums runāt par tavu un nevis savu svaru, augumu, algu ir vienkāršs mēģinājums pašapliecināties uz tava rēķina, un nevis vēlēšanās palīdzēt.

— Vienīgais iemesls šajā pasaulē jebko darīt, ir paša vēlēšanās. Un nevis svešu cilvēku nīdēšana par tavu nepilnību.

— Nu un vēl. Sekss pēc 30 gadiem pavisam noteikti eksistē. Vēl vakar pārbaudīju.

Visi, kuri apgalvo pretējo – melo!

AVOTS
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.