1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dīvains veids kā atbrīvoties no mušām, odiem un knišļiem

 

bolsa

Kuram gan nepatīk pavadīt vasaru kopā ar ģimeni piknikā vai šašliku? It īpaši tas ir aktuāli tiem, kas dzīvo privātmājās. Vienīgais apstāklis, kas var bezcerīgi sabojāt atpūtu, ir mušas un odi. Papildus vasaras svelmei tie kļūst vienkārši neizturami.

Toties risinājums ir! Un mēs sīki un smalki izstāstīsim, kā to ieviest dzīvē pašu rokām.

Jums būs nepieciešams:

  • Maisiņš, kuru var aiztaisīt (piemēram, sviestmaizēm);
  • Citrona sula;
  • Sāls;
  • Sīkas, spīdīgas monētas;
  • ūdens.

Samaisiet 2 ½ glāzes ūdens ar citrona sulu un sāli. Sastāvdaļas klāt lieciet uz aci, bet neskopojieties! Šai receptei var vajadzēt aptuveni pusi no citrona. Pārlejiet šo šķidrumu maisiņā: ir ļoti svarīgi, lai tas būtu hermētisks. Pirms aiztaisiet maisiņu, neaizmirstiet tajā iebēr pāris monētas. Viss! Līdzeklis pret mušām ir gatavs. Atliek vien piestiprināt šo brīnumierīci pie durvs stenderes ārpusē, piemēram, ar naglu vai kancelejas spraudīšu palīdzību.

Dabiski, jums gribēsies uzzināt, kāpēc tas strādā. Patiesībā tur nav nekādas maģijas, tikai zinātne. Izrādās, ka mušām redze ir izveidota tā, ka atšķirībā no cilvēkiem, tās nevar dozēt gaismu, kas nonāk acīs. Pēc būtības monētas ir kā mazi spoguļi, kas atspīd gaismu, un mušas vienkārši nevar nofokusēties. Tas ir saule visu izdarīs jūsu vietā! Ja ļoti gribas dubultot metodes efektivitāti, tad izvietojiet maisiņus ar monētām tieši piknika vietā, tad mušām nebūs nekādu iespēju sabojāt jums dienu!

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.