2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā nostiept sejas ādu? – efektīvas metodes un receptes:

 

MARIKA1

1.Sejas pašmasāža

Jebkādu kosmētikas līdzekļu iedarbību var daudzreiz pastiprināt, regulāri veicot sejas ādas masāžu. Turklāt masāža palīdz ādai uzsūkt nepieciešamās vielas, atbrīvoties no kaitīgajiem toksīniem, kā arī uzlabot sejas muskuļu tonusi. Pēc divām – trim nedēļām sejas pašmasāžas Jūsu sejas ādas atmirušās šūnas nolobīsies un dos vietu jaunām, izgludināsies sīkās grumbiņas, un seja izskatīsies jaunāka un svaigāka.

Masāžas procedūras veiciet trīs reizes nedēļā. Lūk, daži vingrojumi:

ar diviem pirgstiem izgludiniet ādu uz vaigiem (uzmanīgi un maigi);
nepieciešams izgludināt ādu uz pieres, no apakšas uz augšu ( no uzacīm līdz matiem; no zoda vidus virzienā uz ausīm, izgludiniet vaigus;
Ar plaukstu aizmuguri masējiet vietu zem žokļa.

katrs vingrojums jāatkārto sešas – septiņas reizes.

2. Maska ar olīveļļu

Nepieciešams sajaukt sešus pilienus svaigi izspiestas citrona sulas ar vienu ēdamkaroti olīveļļas, pēc tam šim maisījumam pievienot vienu vistas olas dzeltenumu (svaigu). Pēc tam masku uz pusstundu uzlikt uz sejas āda un pēc tam ar siltu krāna ūdeni nomazgāt pārpalikumus.

3. Sviests

Nākamā līdzekļa pagatavošanai nepieciešams rūpīgi samaisīt divus vistas olas dzeltenumus ar 50 gramiem svaiga sviesta. Maisot nepieciešams maisījumā pakāpeniski pievienot trīs tējkarotes augu eļļas, ceturtdaļu glāzes kumelīšu novārījuma un puskaroti glicerīna. Pagatavošanas beigās kopējā maisījumā nepieciešams pievienot trīsdesmit gramus kamparspirta. Samaisiet visas sastāvdaļas un krēmu uzlieciet uz sejas ādu, ļaujiet iedarboties 30 minūtes, pēc tam nomazgājiet seju ar ūdeni. Šo krēmu glabājiet ledusskapī, un izmantojiet to ne mazāk kā divas reizes diennaktī.

4. Miltu maska (kviešu)

Sakuliet vienu vistas olu līdz izveidojas putas, pievienojiet tam vienu tējkaroti sāls un piecdesmit gramus jebkāda veida augu eļļas. Tagad 25 grami kviešu milti jāaplej ar glāzi attīrīta ūden, un uz lēnas uguns tas jāuzvāra, līdz masa sabiezē. Gatavā maisījumā jāielej glāze ūdens, pēc tam tas jānolej un jāpievieno olas-eļļas maisījumam. Visu sakult līdz viendabīgai masai un izmantot kā krēmu.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.