7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

8 produkti, kas palīdzēs padarīt jūsu intīmo dzīvi labāku

 

8_foods_that_can_boost_your_sex_-Copy-1-890x395_c

Sekss ir viena no patīkamākajām lietām, kas vien cilvēcei ir zināma. Toties slikti ēšanas paradumi, neveselīgs dzīvesveids, treniņu trūkums un tamlīdzīgas lietas var ietekmēt seksa kvalitāti. Katrā gadījumā, ir daži produkti, kuri var pozitīvi ietekmēt izturību gultā.

  1.  Banāni
    Seksam ir vajadzīga enerģija, tāpēc pāris stundas pirms tā ir lietderīgi apēst banānu. Banāni papildina glikozes rezerves organismā, bet minerāli un fermenti uzlabo vīriešu libido. Turklāt tie palīdz arī regulēt serotonīnu – hormonu, kas uzlabo garastāvokli.
  2. Zivis
    Zivis ir produkts, kas būs noderīgs gan vīriešiem, gan arī sievietēm. Dažos zivju veidos atrodams arginīns – viela, kas veicina slāpekļskābes izstrādi organismā. Šīs skābe paplašina asinsvadus cirksnī, kas lieti noderēs gultā. Tāpat zivīs atrodams cinks, kas ir ļoti nepieciešams vīriešiem, jo tā trūkums var slikti ietekmēt spermas daudzumu.
  3. Sarkanvīns
    Tikai viena glāze sarkanvīna padarīs jūsu intīmo dzīvi labāku un veicinās dopamīna izstrādi jūsu smadzenēs. Dopamīns atbild arī par vēlēšanos, tāpēc, ja jums ir zems libido, tad vīns (saprātīgos daudzumos!) var kļūt par jūsu glābēju.
  4. Zemenes
    Tāpat kā zivis, arī zemenē ir daudz cinka, kas var palīdzēt uzturēt testosterona līmeni asinīs vīriešiem. Ja sievietes ar zemenēm našķosies, tad cinks palīdzēs atjaunot viņām libido. Turklāt zemene dos enerģijas rezervi, tā kā pirms došanās uz gultu var apēst sauju ar zemenēm.
  5. Olas
    Tās ir neaizstājamas, jo tajās ir vitamīns B, kas izlīdzina hormonu līmeni un samazina stresu. Olas var arī būt par cinka rezervju papildināšanas avotu, par ko mēs jau ne vienu reizi vien iepriekš šeit rakstījām.
  6. Vaniļas saldējums
    Vaniļas saldējums ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Saskaņā ar pētījumiem vaniļas aromāts palīdz vīriešiem atslābināties un aizmirst par saviem tabu.

Kalcijs un fosfors ir divas citas saldējuma sastāvdaļas, kas arī palīdz paagustināt libido. No kalcija orgasmi kļūs spēcīgāki, jo šis minerāls stiprina muskuļus, kas atbild par sēklas izdali.

  1. Burkāni
    Iespējams, ka jūs esat dzirdējuši, ka burkāns ir veselīgs acīm, jo tas satur vairāk kā 200 % ikdienā nepieciešamā vitamīna A. Bet šis pats vitamīns ir noderīgs arī seksam. Turklāt zinātnieki ir noskaidrojuši, ka beta-karotīns uzlabo spermas izstrādāšanu un paaugstina spermatozoīdu kustīgumu.
  2. Medus
    Medus ir ne tikai salds un kalpo par papildinājumu daudziem ēdieniem, to var izmantot arī intīmās dzīves uzlabošanai. Arī Kamasutrā ir rakstīts par medus noderīgumu. Medus satur fruktozi, kas ļaus jums palikt gultā ievērojami ilgāk.
AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.