6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lūk, kas jāatceras visiem, kas noskuj lieko apmatojumu cirkšņa zonā!

 

1

Ginekologi arvien biežāk iesaka sievietēm noskūt kaunuma apmatojumu – tā ir spēcīga jebkuru infekciju profilakse, kas tiek nodota tālāk dzimumceļā. Baktērijas, kas paliek uz matiņiem, var kļūt par nepatīkamu saslimšanu iemeslu. Ja tu izvēlies skūšanu, un nevis intīmo griezumu, tad iesaku līdz galam izlasīt doto informāciju!

Āda intīmajā zonā ir ļoti maiga un tai ir vajadzīga uzmanīga kopšana. Kad mēs nodzenam nevajadzīgos matiņus, ļoti bieži rodas kairinājums, un tas ir ne mazāk bīstams veselībai par neskūšanu un nekopšanu!
Matiņi cirksnī

Iekaisusī āda veicina baktēriju vairošanos, caur iegriezumiem tās nonāk tieši asinīs. Tāpat kairinājums izraisa jūtamu diskomfortu un izskatās atbaidoši…

Vai kaunuma matiņus drīkst skūt? Protams, ka drīkst, un arī vajag. Bet ir nepieciešams ievērot piesardzības mērus, kas palīdzēs izvairīties no sarkšanas ādas niezes dēļ! 

Kā izvairīties no iekaisuma pēc skūšanās

  1. Kaunuma matiņus vajadzētu no rīta, 30 minūtes pēc pamošanās. Pēc nakts miega zem ādas sakrājas ūdens, parādās pietūkums, un tas traucē pilnībā noskūt matiņus. Ja to dara vakarā, tad skūšanās nebūs pietiekami gluda analoga iemesla dēļ.
  2. Uztaisi kafijas vai cukura skrubi pirms un pēc skūšanās! Pārsteidzoši gluda āda un nekāda iekaisuma pēc skūšanās. Vienkārši brīnums!
  3. Skūšanās želejas vai krēma vietā izmanto matu izsmidzināmo balzāmu! Nav labāka līdzekļa pret iekaisuma, turklāt balzāma maigā konsistence nodrošina ideāli gludu skuvumu.
 
 

3 KOMENTĀRI

  1. Idioti, cilvēce no neskūšanas nav aizgājusi bojā, bet šamējiem skuvumu vajaga, lai neatšķirtu kura sieviete, kura meitene. Nelaimīgie pedofīli!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.