5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pārim ar gaišu ādas krāsu piedzimst melnādaini trīnīši. Uzzini, kāpēc?!

 

BABIES

Ārons Holberts un viņa sieva Reičela ir baltādains pāris, kuriem nesen piedzima trīs tumšādaini mazuļi. Mājās viņiem ir vēl divi bērni. Bet šis stāsts nav par unikālo gadījumu, kad pēkšņi pazaudējušies tumšādaini gēni parādās pēc vairākām paaudzēm. Tas ir stāsts par to, kā viens pāris nolēma adoptēt trīs tumšādainu mazuļu embrijus.

Tas ir samērā jauns adoptēšanas veids, ko izmanto arvien vairāk cilvēku Rietumos. Pēc embriju izvēles, tos ievieto sievietes dzemdē, kas faktiski kļūst par viņu surogātmāti, un pēc tam arī audžumāti. Mēdz būt tādi gadījumi, kad sieviete var iznēsāt bērnu, bet viņai ģenētiski nevar būt savu bērnu.

landscape-1461251884-halberts

Bet, kāpēc gan šis baltādaino pāris izvēlējās tieši tumšādainos bērnus? Viņu gadījumā viņi vadījās pēc savas kristiešu pārliecības. Ārons un Reičela nolēma, ka, ja Dievs gribētu, lai viņiem būtu savi bērni, tad viņi spētu pie tā tikt dabiskā ceļā. Bet tā kā tas neizdevās, tad viņi nolēma, ka viņu misija ir parūpēties par bērniem, kuri ir citas rases.336B06EF00000578-0-image-a-31_1461279965383

Viņiem jau ir adoptēts 3 gadus vecs afroamerikāņu puisītis un 2 gadus veca meitenīte – metise. Pēc tam viņi nolēma adoptēt divus embrijus,un atkal izvēlējās tumšādainos, un pavisam drīz uzzināja, ka viens no embrijiem sadalījies uz pusēm. Tagad pārim ir pieci bērni.

AVOTS
 

4 KOMENTĀRI

  1. Jā, forši, vēl pāris gadiņi, un baltie cilvēki būs iznīdēti pavisam. Mūsu sprogainie saimnieki, kas no tukša gaisa aizdod naudu visām pasaules valstīm tad varēs daudz mierīgāk un efektīvāk pārvaldīt atlikušo pelēkbrūno varzu. Uz priekšu, zeltenes, mahmudi un roberto jūs jau nepacietīgi gaida!

  2. Ko tik neizdomaa.ja taa butu lv tad citi domatu ka maate ir mauka.jo berni melni.calis balts…bet tik traki jau nebutu lv ir pilna ar maukaam

  3. Embrijus neievieto sievietes dzemdē, bet gan apaugļotas olšūnas. Tāda gan var sadaloties izeidot identiskos jeb vienas olšūnas dvīņus.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.