1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

5 super-produkti veselai prostatai. Pieredzējuša speciālista padomi!

 

Mērenība itin visā – lūk, par ko ir jāatceras vīriešiem, kuri rūpējas par savas prostatas veselību! Ļoti žēl, bet lielākā daļa vīriešu dzimuma pārstāvju nenovērtē pareizas ēšanas un regulāru fizisko slodžu nozīmi savam organismam. Izrādās, ka daži produkti ir labākie ārstniecības līdzkekļi hroniskam prostatītam!

1
Prostatas profilakse vīriešiem

Ja regulāri savā ēdienkartē iekļausiet šos produktus, varēsiet saglabāt savu prostatu veselu līdz sirmam vecumam!

  1. Rieksti
    Rieksti, it īpaši Brazīlijas un valrieksti, satur cinku. Šis elements ir īpaši svarīgs spēcīgas vīriešu veselības uzturēšanai! Tāpat veselīgi ir ēst svaigas ķirbju sēklas.
  2. Zaļā tēja
    Viegla zaļā tēja, kas ir bagāta ar antioksidantiem, palīdzēs organismam tikt galā ar jebkuru infekciju, un kļūs par labu prostatas vēža profilaksi.
  3. Kurkuma
    Kurkumīns, kas atrodams šajā spilgtajā austrumu garšvielā, veicina imunitātes stiprināšanu. Kurkumu var pievienot ēdienam, bet var dzert īpašu dzērienu, piemēram, siltu pienu ar kurkumu.
  4. Brokoļi + Tomāti
    Šo dārzeņu savienojums ir ārstniecisks maisījums vīriešu organismam! Iesakām lietot ēdienus ar šiem dārzeņiem vismaz reizi 3 dienās, it īpaši tiem, kuriem ir bijušas problēmas ar prostatu. 
  5. Granātābols
    Granātābols palīdz samazināt holesterīna daudzumu asinīs, samazināt spiedienu, kā arī uzlabo asins cirkulāciju organismā. Granātābolā esošie antioksidanti novērš prostatas vēža veidošanos organismā. Ideāls produkts, kas palīdzēs vīrietim palikt veselam!

Lai izvairītos no problēmām ar prostatu, ir sevi jāsaudzē. Pie pirmajām prostatas iekaisuma pazīmēm, no ēdienkartes ir jāizslēdz alkohols un kafija (tās veicina nepatīkamās slimības attīstību), un vērsties pie ārsta!

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.