2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Tas pats “Rafaello” krēms

 

1444884508_preview-650x390-650-1435815788-890x395_c

Jums būs nepieciešams:

Kokosriekstu skaidiņas — 70 grami
iebiezinātais piens — 400 grami
sviests — 200 grami
baltā šokolāde — 200 grami

Kā pagatavot:

Sviestu un šokolādi izkausēt un samaisīt. Var izkausēt uz lēnas uguns, pastāvīgi maisot, lai nepiedeg. Pēc tam pievienot iebiezināto pienu un visu labi samaisīt. Pēc tam krēmā iebērt kokosriekstu skaidiņas un atkal visu labi samaisīt.

Gatavo “Rafaello” krēmu pārlik burciņā un glabāt ledusskapī vismaz 3 – 4 stundas (labāk uz nakti). Ja jūs ar šo krēmu gribat pildīt cepumus vai torti, tad to var izmantot jau uzreiz. Un ļaut ievilkties jau gatavam izstrādājumam.

No rīta jums būs lietošanai gatavs “Rafaello” krēms. Tas lieliski sader ar svaigu baltmaizi, karstu kafiju vai tēju.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.