1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

No sākuma šī fotogrāfija likās amizanta, bet pēc tam mamma saprata skumjo realitāti

 

 

girl-stand-toilet-gun-lockdown-stacey-wehrman-feeley-2

Šķietami īpatnējā fotogrāfija ar uz podu stāvošu meitenīti izrādījās sirdi plosošs uzņēmums, kā bērns trenējas slēpties no teroristiem – un tas ir pirmsskolas iestādē. Ņemot vērā biežos apšaudes gadījumus sabiedriskās vietās, bērnus sāk mācīt, kā slēpties no potenciālajiem uzbrucējiem. Tas, protams, ir labi, bet tajā pašā laikā, arī skumji un biedējoši, ka bērniem tas ir jāmāca…

Steicija Fīlija, šīs fotogrāfijā esošās 3 gadus vecās meitenītes māte, nolēma ievietot šo fotogrāfiju savā Facebook kontā, un pierakstīja:

“Es uztaisīju šo fotogrāfiju, jo no sākuma domāju, ka tas ir īpatnēji. Es taisījos to sūtīt vīram, lai parādītu, ko dara mūsu 3 gadus vecā jaunkundzīte. 

Bet, kad viņa man izstāstīja, KO viņa tur dara, es biju šokā. Viņa trenējās slēpties no uzbrucējiem: pirmsskolniekus mācīja, kas jādara, ja uzbrukuma laikā tu esi tualetē. Šajā brīdī viss nevainīgums tam, ko viņa darīja, pazuda.

Politiķi, paskatieties. Tas ir jūsu bērns, jūsu bērni, jūsu mazbērni, jūsu mazmazbērni un nākamā paaudze. Viņi dzīvos savu dzīvi un augs šajā pasaulē, kas veidota no jūsu lēmumiem.

Viņiem tiko ir apritējuši 3 gadi, un viņi slēpsies tualetē, stāvot uz podiem. Kas viņiem ir tas grūtākais? Pacensties saglabāt klusumu noteiktu laiku vai arī noturēt līdzsvaru, lai nenokristu?”

Tālāk sieviete spriež par neierobežoto kontroli pār ieroču turēšanu ASV. Bet, tā vai citādi, skumjā realitāte biedē…

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.