5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pieejama LMT Summer Sound festivāla lietotne un festivāla programma

 

app_2(4)

Tuvojoties festivālam,  visiem iPhone un Android vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas LMT Summer Sound festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Festivāla lietotne kalpos kā parocīgs ceļvedis gan gatavojoties festivālam, gan festivāla dienās, bet mājās palicēji varēs vērot festivāla koncertus mobilajā televīzijā LMT Straume.

Lietotne viedtālruņiem ar Android operētājsistēmu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.summersound

Lietotne viedtālruņiem ar iOS operētājsistēmu:

https://itunes.apple.com/gb/app/lmt-summer-sound-liepaja/id1133480995?mt=8

Ar pilnu LMT Summer Sound festivāla programmu iespējams iepazīties festivāla mājas lapā: http://summersound.lv/wp-content/uploads/2016/07/SS16_Programma_A4_RGB.pdf

Šī gada gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c.  Festivāls piedāvās arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.

Biļetes uz LMT Summer Sound festivālu pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Šobrīd tirdzniecībā pieejamas festivāla 2 dienu biļetes par 38 EUR un 2 dienu ar telts vietu biļetes par 45 EUR.

Uz LMT Summer Sound festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, atbalsta AS Aldaris, Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un Kas Jauns.

Sekojiet informācijai par festivālu:

Festivāla mājas lapā: http://www.summersound.lv

Twitter: https://twitter.com/lmtsummersound

Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/summersound/

Facebook: https://www.facebook.com/lmtsummersound

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.