15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pasauli aizkustināja kāzas, uz kurām neviens neatnāca

 

Nevienai vētrai nav pa spēkam apturēt īstu mīlestību. Jauns pāris no Ķīnas izrādījās neveiklā situācijā, kad uz viņu kāzām neviens no 300 uzaicinātajiem viesiem neieradās. 

Tas notika pagājušajās brīvdienās, kad dažos Ķīnas apgabalos plosījās viena no spēcīgākajām vētrām pēdējo gadu laikā. Tāpēc daudzi cilvēki nolēma klausīt brīdinājumiem un palikt mājās, drošībā.00

 Bet līgavu Čžou Tjaņu tas neapstādināja, viņa tik un tā izlēma iet pie altāra un apprecēt savu izvēlēto. Kā jau viņa domāja, lielajā, izrotātajā zālē nebija gandrīz neviena, bet līgavainis viņu gaidīja pie altāra. No 300 ielūgtajiem viesiem atbrauca tikai 10 vistuvākie radinieki.

Apmainoties ar kāzu zvērestiem, Čžou teica: “Nav viesu – tas nekas, nav neviena, kam mani atbalstīt – tas nekas, nav salūts – tas arī nekas. Man esi vajadzīgs tikai tu, un nav svarīgi, pat ja tu būtu atnācis šeit izmircis līdz pēdējai vīlei. Lai kas arī notiktu, es tevi apprecēšu”.

000

Šie vārdi aizkustināja tos nedaudzos, kuri bija zālē, un viņi pat nolēma padalīties ar šo atgadījumu. Šis ieraksts savāca tūkstošiem “patīk” un “dalīties”. 

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.