1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Šai sievietei ir 52 gadi. Tas, ko viņa dara ar savu 6 gadus veco meiteni, neietilpst nevienos rāmjos!

 

Neviens nenoliegs faktu par mātes piena ārstnieciskajām īpašībām. Gudrā daba ir parūpējusies par katru no mums. Vielas, kas atrodamas mātes pienā, nodrošina jaundzimušo ar visu nepieciešamo. Tieši tāpēc bērni, kurus baro ar krūti, mazāk slimo un ātrāk attīstās.

Austrāliete, 52 gadus vecā dejotāja Maha Al Musa ir trīs mīļu bērniņu māte: diviem dēliem un jaunākajai meitiņai. Tagad viņas vecākie dēli var lepoties ar izcilu veselību. Abus zēnus sieviete baroja līdz 2 gadiem ar krūti. Viņas jaunākajai meitai Aminai ir 6 gadi. Tam ir grūti noticēt, bet mīlošā māte joprojām baro viņu ar krūti.  

Maha Al Musa nemaz nekautrējas izrādīt fotogrāfijas, kurās ir fiksēts barošanas process, savā Facebook kontā. Turklāt sieviete vēsā mierā var pabarot 6 gadus veco meiteni arī sabiedriskā vietā.

Austrāliete apgalvo, ka turpinās barot Aminu ar krūti tik ilgi, kamēr meitenei paliks 8 gadi: “4 – 8 gadi ir pieņemams vecums, lai patstāvīgi atteiktos no krūts”.

“Mātes piena garša atgādina saldas ledenes un ne tikai..” – atzīstas 6 gadus vecā Amina.

Daudzi Mahu Al Musu uzskata par dīvainu, un tomēr sieviete savu izvēli uzskata par pamatotu un turpinās barot meitu, līdz viņa pati no krūts atteiksies.

Man personīgi liekas, ka tas jau ir par daudz. Visam savs laiks. Ar ko tikai mūsu pasaulē nenākas sastapties!

 

1 KOMENTĀRS

  1. Vai mani ar nevareetu ar pupinu pabarot? Man 41.g, speeciigas miesasbuuves, sportists, nepreceejies, regulaaru situ kulakaa

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.