1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Visgodīgākā šķirta vīrieša atzīšanās. Uzzini, kā var saglābt attiecības!

 

[sociallocker]

1450000018_sx2sg2nipti-830x550-890x395_c

20 padomi no šķirta vīrieša tiem, kas vēl ir laulībā. Džeralds Rodžers, amerikāņu rakstnieks un veiksmīgs biznesa treneris pastāstīja par savām kļūdām, kuru dēļ viņš nespēja saglabāt ģimeni.

Acīmredzmi es neesmu eksperts attiecībās. Bet kaut kāda pieredze, kuru es ieguvu šķiršanās procesā, liek man aizdomāties, ko gan es darītu savādāk, ja man būtu otra iespēja. Es zaudēju sievieti, ar kuru kopā nodzīvoju 16 gadus. Un es negribu, lai jūs atkārtotu manas kļūdas.

  1. NEKAD nepārstāj viņu aplidot. NEKAD nepārstāj iepazīties.

Mana vislielākā kļūda bija tas, ka es savu sievieti uzskatīju par pašu par sevi saprotamu. Kad jūs prasījāt viņai nākt pie jums par sievu, jūs noteikti bijāt pārliecināti par to, ka vienmēr cīnīsieties par viņas sirdi, vienmēr aizsargāsiet viņu. Bet ar gadiem šie solījumi droši vien aizmirstas.

Jūsu sieva ir vissvarīgākais un svētākais dārgums jūsu dzīvē. Jūs paši viņu izvēlējāties. Nekad par to neaizmirstiet. Un nekad nenoslinkojiet un uzturiet savu mīlestību.

  1. Aizsargā savu sirdi.

Jums ir jābūt ne tikai viņas sirds aizsargam, bet arī pašam savas. Sargājiet to no citām sievietēm tik cītīgi, cik iespējams. Mīliet sevi un nemainieties ar sīkumiem. Nevienam nav jāpretendē uz jūsu sirdi, izņemot jūsu sievu. Bet viņai, tieši otrādi, ir jābūt pieejai jūsu sirdij pašai pirmajai.

  1. Iemīlies. Atkal, atkal un atkal.

Jūs pastāvīgi maināties. Jūs jau vairs neesat tas cilvēks, kas apprecējās. Pēc pieciem gadiem jūs vairs nebūsiet tas, kas esat šodien. Izmaiņas ir pastāvīgas, tāpēc jums apzināti ir jāizvēlas dzīve vienam ar otru katru dienu. Cīnieties, iekarojiet viņas mīlestību – tāpat, kā jūs to darījāt pirmajās nedēļās pēc iepazīšanās ar viņu.

  1. Vienmēr meklē viņā to labāko.

Koncentrējiet savu uzmanību uz to, ko jūs viņā mīliet, nevis uz to, kas jūs viņā kaitina. Tikai tādā gadījumā jūsu mīlestība pret viņu turpinās augt. Koncentrējieties uz tiem dzīves brīžiem, kad jūs jutāties absolūti mīlēts un absolūti laimīgs cilvēks. Jūs taču ne tāpat vien viņu apprecējāt.

  1. Necenties viņu izmainīt. Tas nav jūsu uzdevums.

Jūsu uzdevums ir vienkārši viņu mīlēt. Necentieties pielīdzināt viņas personību savai. Nelauziet viņu. Un tad viņa pati mainīsies tādā veidā, ka jūs mīlēsiet viņu vēl vairāk.

  1. Uzņemies visu atbildību.

Uzņemieties visu atbildību par savām emocijām. Jūsu personīgā laime nav rūpes par jūsu sievu. Viņa nevar padarīt jūs laimīgus, ja jūs pats to negribiet. Jūs esat atbildīgs par to, lai jūsu ģimenes locekļi būtu laimīgi. Ja jūs varat kļūt laimīgs, tad laimīga būs arī viņa un visa jūsu ģimene.

  1. Nekad nevaino viņu par to, ka tu dusmojies.

Ja jūs esat sarūgtināts un dusmojieties uz savu sievu, tad tās ir tikai jūsu personīgās emocijas un jūsu paša izvēle. Jūsu emocijas ir jūsu atbildība.

Jūsu sievietes pienākums nav jūsu bērnu traumu ārstēšana, un skriešana jums pakaļ ar emocionālu “kabatlakatiņu”. Ja ir vajadzīgs, paņemiet pārtraukumu, esiet vienatnē un tieciet ar sevi skaidrībā. Tikko kā jūs nostabilizēsiet savu emocionālo fonu, tā uzreiz sapratīsiet, ka attiecības ģimenē ir sākušas nokārtoties.

  1. Ļauj savai sievietei vienkārši dzīvot.

Kad viņai ir slikts garastāvoklis vai arī viņa ir briesmīgi satraukusies, necentieties visu momentāni izlabot. Viņas pozitīvā nostāja nav jūsu darbs. Vienkārši paskaidrojiet viņai, ka dusmoties, ļaunoties un krist izmisumā laiku pa laikam ir normāla parādība.

Sievietes ir tā iekārtotas, ka viņas pasauli uztver pārlieku emocionāli. Tur neko nevar darīt. Bet, lai viņa zin, ka vienmēr var uz jums paļauties. Kad viņa atslābs, tad sapratīs, ka jūs esat stiprs un spēcīgas gribas vīrietis. Ka viņa var jums uzticēties: jo jūs nebēgat prom no dzīvokļa ikreiz, kad viņa ir sabēdājusies. Sniedziet viņai pārliecību par to, ka jūs būsiet viņai blakus neatkarīgi no tā, cik bieži viņa raud un ar kādām grūtībām viņai nākas saskarties.

  1. Esi stulbs.

Netiesājiet sevi pārāk bargi. Labāk biežāk smejieties. Un lieciet smieties viņai. Smiekli padara dzīvi vienkāršāku.

  1. Liet viņas dvēselē KATRU DIENU.

Uzziniet, kas patiesi liek viņai justies mīlētai un aizsargātai. Ja vajadzīgs, sastādiet sarakstu ar 10 lietām, kas padara viņu apmierinātu ar dzīvi. Padariet to par savu prioritāti. Pamēģiniet katru dienu likt viņai justies kā karalienei.

  1. Esi klāt viņas dzīvē.

Pret viņas dzīvi attiecieties uzmanīgi. Ja viņa jums kaut ko stāsta, klausieties. Dariet visu, kas vajadzīgs, lai vakarā ar viņu runātos ar tīru galvu. Attiecieties pret viņu tā, it kā viņa būtu visvērtīgākais klients.

  1. Pieņem viņas seksualitāti.

Neattiecieties pret seksu vienkārši kā pret iespēju noņemt stresu. Tā ir jūsu iespēja iekļūt visdziļākajā viņas dvēseles līmenī. Ļaujiet sev izšķīst viņas maigumā. Lai viņa zin, ka var uzticēties jums uz visiem 100 % – gan gultā, gan arī dzīvē.

  1. Neesi idiots, bet arī nebaidies par tādu dažreiz būt.

Jūs pieļausiet kļūdas. Viņa pieļaus kļūdas. Atrodiet sevī vīrišķību atzīties savās kļūdās, lai nepieļautu vēl LIELĀKU kļūdu. Jums nav jābūt perfektam. Bet jums arī nav jābūt muļķim 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā.

  1. Sniedz viņai personīgo telpu.

Dodiet viņai brīvo laiku. Ļaujiet viņai satikties ar draudzenēm un nodoties hobijam. Dodiet viņai iespēju piepildīt savu dvēseli ar enerģiju. Periodiski palieciet pats ar bērniem. Dodiet viņai iespēju atpūsties un izvēdināt galvu. Atpūta viņai ir tikpat vajadzīga kā jums.

  1. Esi neaizsargāts.

Esiet gatavs dalīties ar viņu savās bailēs un jūtās. Atzīstiet savas kļūdas. Atvainojieties.

  1. Esipret viņu absolūti godīgs.

Ja jūs gribat, lai starp jums būtu uzticība, tad esiet gatavs dalīties ar viņu it visā – it īpaši tiem noslēpumiem, par kuriem jūs nekad nevienam neesat stāstījis. Tam ir vajadzīga vīrišķība. Bet tikai pēc tam, kad būsiet pilnībā viņai atvēris savu sirdi, starp jums sāksies īsta mīlestība. Nēsājiet masku cik ilgi vien gribiet, bet noņemiet to vienmēr, kad atgriezieties mājās.

  1. NEKAD nepārstājiet augt kopā.

Stāvošs dīķis ir malārijas izplatītājs, bet plūstoša straume vienmēr ir atvēsinoša un svaiga. Atrofija ir dabisks muskuļu process tiem, kas netrenējas. Tieši tas pats notiek ar jūsu attiecībām. Ja jūs pārstājat strādāt ar savām attiecībām, tās neizbēgami paliek vājākas. Atrodiet kopīgus mērķus un sapņus. Veidojiet kopīgus plānus. Un strādājiet abi kopā pie to īstenošanas.

  1. Neuztraucieties par naudu.

Nauda ir resurs, ar kuru jums ir jāapietas kā vienai komandai. Tā nekad nepalīdz, ja jūs baidāties to lietot. Mācieties uzticēties savam partnerim. Un atcerieties: slēpt naudu no sievas – tas ir slikts tonis.

  1. Iemācies piedot un aizmirst.

Piedodiet ātri un nekad neatcerieties vecus aizvainojumus. Koncentrējieties uz nākotni un neļaujiet pagātnei iejaukties jūsu plānos. Neļaujiet saviem pagātnes notikumiem turēt jūs gūstā. Atcerieties kļūdas, kuras pieļāvāt, bet tikai ar praktisku mērķi. Neatkārtojieties. Kļūdas, kuras ir pieļautas pagātnē, var būt kā smags enkurs jūsu laulībai. Tie velk uz leju. No otras puses, piedošana – atbrīvo. Vienkārši nogrieziet enkura ķēdi, un peldiet prom neatskatoties.

  1. Vienmēr izvēlies MĪLESTĪBU.

Galu galā, šis padoms var būt arī vienīgais. Izmantojiet to kā galveno principu savā dzīvē, pateicoties kuram var mainīt visu. Ja jūs izvēlēsieties mīlestību, tad nekas nespēs apdraudēt jūsu laimi. Mīlestība vienmēr izturēs. Un izcietīs.

Laulības – tas nav “un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi”. Tas ir darbs. Tā ir gatavība pastāvīgi investēt savās attiecībās. Tikai tā attiecības var izturēt laika pārbaudi. Strādājiet pie savām attiecībām, un laime atnāks.

Laulības, kā pati dzīve, piedzīvo savus kāpumus un kritumus. Mācieties visos tās posmos. Mācieties mīlēt viens otru, tas sniegs jums spēku un perspektīvu. Saglabāt laulības ēku var tikai tad, ja katru dienu nomaina vienu no ierindas izgājušu ķieģelīti.

[/sociallocker]

AVOTS
 

17 KOMENTĀRI

  1. sho te nevis viirs rakstija bet sieva, tas 100%, vnk shitadu tekstu varetu uzrakstiit vnk tieshaam klauns un memmes delinsh!

    • Kāpēc?Tāpēc,ka visbiežāk sastopami tikai “krutie” džeki ar savu lielo ego???
      Lielākā daļa vīriešu uzskata,ka ir pārāki…
      Sievai,sievietei,meitenei nav ieskrāpēts dzīves moto-rūpēties par jums ņuņām!!!
      Gribat labu atieksmi,mīlestību,maigumu un rūpes,tad arī sniedziet to pretī!Par visu ir jāmaksā…Un noteikti vīrieši kuri no tā nebaidās paceļ sevi par latiņu augstāk!?

    • Piekritu Corbie. Savai sievietei dodu laiku, vietu un lidzeklus, lai butu mana sieviete, bet preti sanemu, ka esmu kluvis resns, lieku vergot virtuve un citus parmetumus.
      Kaisle? Vispar zudusi. No sakuma un vel joprojam gribetu ar vinu pamileties, bet preti ir tikai balkis. Meginu ar visam priekspelem, masazam un orgasmu vinai katru reizi, bet laikam esmu izlutinajis un tagad man nevelk.
      Meginu visadus kopigus hobijus izdomat, bet vinai patik telefons un raudat spilvena.

  2. Čalis laikam sagājis sviestā un pārvērties par einuha un grīdaslupatas krustojumu. tieši tādi sievietēm ātri apnīk un kļūst par ragnešiem. 😀

  3. “Esiet stulbs.” “Neesiet idiots.”
    “Uzņemieties visu atbildību.” “Necentieties visu izlabot.”
    “Ļaujiet sievietei vienkārši dzīvot.” “Lieniet viņas dvēselē katru dienu.”
    “Lieniet viņas dvēselē katru dienu.” “Sniedziet viņai personīgo telpu.”

    Ģeniāli. Dieviete, protams, uztur līmeni, bet vienkārši… ģeniāli. 😀

  4. Pozitivs raksts! Bet viennozimigi to ir rakstijusi sieviete, kas iespejams strada dieviete.lv 🙂 Parak saldi! It ipasi si texta dala ( Neuztraucieties par naudu.
    Nauda ir resurs, ar kuru jums ir jāapietas kā vienai komandai. Tā nekad nepalīdz, ja jūs baidāties to lietot. Mācieties uzticēties savam partnerim. Un atcerieties: slēpt naudu no sievas – tas ir slikts tonis. )

    Kapec, lai mans virs kurs ir biznesmenis, dalitos it visa informacija par vina naudas darijumiem, smiekligi! JA mes kopa stradatu saprotams!

  5. Visiem mulkiem komenteetaajiem -sis ir viiriesa raksts un taadu Latvijaa diemzeel nav.Mans viirs ieveero visus sos principus jo Latviesa einuka filosofiju nav aciimredzot nav pazinis. Vairaak ejiet uz bazniicu un skatieties uz viiriesiem kas ruupeejas par saviem vecvecaakiem.Viirietis kurs neieveero sos principus ir vaaja rakstura ar zemu pasnoveerteejumu…taadu Latvijaa daudz.

  6. Nu šito rakstu toč nav rakstiijis viirietis. Virieshi nu gan nav tadas buutnes, kas spej shadi spriest un izprast sievietes. Mums gan sievietem gribetos, lai butu tieshi taaa, kaa rakstaa aprakstiits.
    Varbut uzrakstit rakstu, kas buutu jadara sievieteem, lai muusu virieshi butu laimigi un muus nekraaptu??????

    • Tieši tā vīrietis to nav rakstījis, bet es neteiktu arī ka viņi uz to nebūtu spējīgi. Ir tāda maza grāmatiņa – vīrieša emocionālais g-punkts. Tā gan mazliet vairāk ir par tēmu, ko darīt ja vīrietis paliek auksts, bet domāju varētu arī strādāt, lai nekrāptu, pavisam noteikti lai būtu laimīgs.

  7. Esmu vecis, viss izklausās pareizi un forši. Teju pašsaprotami. Tikai ir viens BET.
    Pēc kara visi ir gudri. Kad esi viens, salasies šitādas lietas, domā, ka būsi labākais draugs pasaulē, bet kad ir tā draudzene, tad ikdienā to visu aizmirst. Protams, ik pa laikam atceries kaut ko, bet cilvēka smadzenes darbojas tā – izdari 10x ko labu un 1x ko sliktu – atcerēsies to slikto.
    Ne par velti tas čalis to visu rakstīja, kad atkal bija viens 😉
    Dzīvē tas tā nestrādā, viss ir atkarīgs no abām pusēm. Cik runā, kā runā, ko dara kopā, cik piekāpjas, cik uzmet lūpu, cik skatās apkārt, cik novērtē sevi – ja par daudz, tad slikti, ja par maz – atkal slikti.
    Attiecības ir faking grūtas, bet vēl grūtāk ir būt vienam.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.