0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

2 VISNEŠPETNĀKĀS ZODIAKA ZĪMES

 

00

Auns

Auna pārvaldītājs ir enerģiskais un impulsīvais Marss. Labā noskaņojumā Auns ir brīnišķīgs draugs un biedrs. Ar viņu nav garlaicīgi, viņš nav slinks un ir gatavs jums palīdzēt. Tomēr, ja jums sanāks ieraudzīt Aunu sliktā noskaņojumā, ja jūs viņu ar kaut ko sadusmoties, tad pār jums velsies īsta uguns bumba. Tāpēc, ka šīs zīmes stihija ir uguns.  

Auni mēdz aizsvilties un būt spītīgi, ar viņiem ir grūti sarunāt, jo viņi ne vienmēr ieklausīsies sarunu biedra loģiskajos secinājumos. Šīs zīmes vīrieši nereti domā, ka dažus jautājumus var atrisināt tikai ar dūrēm.

Skorpions

Šī zodiaka zīmes pārvaldības planēta ir Marss. Parastā stadijā Skorpioni ir mierīgi un laipni. Kāds var uzskatīt viņus par naiviem. Bet ne visiem ir zināms tas, ka zem miera maskas periodiski veidojas īstas spēcīgi emociju vētras. Piederība ūdens stihijai norāda par jūtīgu dabu.

Katrā ziņā Skorpions reti demonstrē savas jūtas, viņš dod priekšroku tās paturēt sevī. Bet, ja viņa pacietības mērs būs pilns, tad pār jums ar iznīcinošu spēku velsies dusmas. Tādos brīžos Skorpioni mēdz būt patiesi ļauni un pat cietsirdīgi.

Tikai attīrot savu dvēseli no tādām zemām kaislībām un necienīgāk emocijām, viņi spēj atvērties labajam, mieram un mīlestībai. Šis ceļš ir jāveic katram Skorpionam. Viņiem dažreiz liekas, ka dzīve ir kā mūžīga cīņa. Un pirmām kārtām šeit svarīga ir uzvara pār sevi.

Tāds ir visdusmīgāko un bīstamāko zodiaka zīmju saraksts. Atgādināšu, ka cilvēka uzvedību nosaka ne tikai viņa zodiaka zīme, bet gan vairāk paša personības attīstības līmenis. Bet būt, vai nebūt ļaunam – tā ir katra paša izvēle.

Avots

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.