2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Vietnes lietošanas noteikumi

 

Portāla Dieviete.lv lietošanas noteikumi

  • Dieviete.lv sniegtie informatīvie pamatpakalpojumi ir bezmaksas, bet Dieviete.lv sniegtie tehniskie, specifiskie vai cita veida pakalpojumi, kā arī Dieviete.lv partneru piedāvātie pakalpojumi, kas tiek izplatīti vai sniegti, izmantojot Dieviete.lv tīmekļa vietni, var tikt sniegti par maksu.

Autortiesības

Stingri aizliegts Dieviete.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar Dieviete.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Jebkurš portāla Dieviete.lv lasītājs (turpmāk – Autors) var piedalīties aktīvā tā attīstībā, iesūtot rakstus, fotogrāfijas, video un cita veida saturu (turpmāk – Materiāls).

Autors ir tiesīgs izveidot pats savu materiālu vai arī iztulkot jau esošu materiālu, kurš publicēts citā valodā.

  1. Autors, pilnībā pārpublicējot Materiālu, kuru nav izveidojis, norāda saiti uz attiecīgās informācijas izcelsmes avotu. Autors ir atbildīgs par informācijas izmantošanas tiesībām un pārpublicēšanu Dieviete.lv.
  2. Aizliegts pārpublicēt, kopēt Materiālu no citiem resursiem latviešu valodā.
  3. Autors ir brīdināts, ka portāls var dzēst Materiālu, kurš pārpublicēts bez pirmautora piekrišanas. Autors uzņemas visa veida atbildību, ja no tā publicētā Materiāla ir tikuši noņemti elektroniskie paraksti un cita veida aizsardzība.
  4. Autors apņemas neievietot Materiālā slēpto reklāmu bez portāla administrācijas piekrišanas.
  5. Autors apņemas ievērot Latvijas Republikas likumus, to skaitā, likumus, kuri regulē autortiesības, , fizisko datu aizsardzību, bērnu tiesības, pornogrāfijas izplatīšanu, personas goda un cieņas aizskaršanu.
  6. Materiāla publicētājs, Autors, ir privātpersona, kurai nav nekādu darba attiecību ar portālu. Autors nesaņem nekāda veida atlīdzību par Materiāla publicēšanu Dieviete.lv.
  7. Administrācijai ir tiesības veikt izmaiņas portāla lietošanas noteikumos.
  8. Portāla administrācija ir tiesīga izlemt par konkrēta autora iesūtītā Materiāla publicēšanu vai nepublicēšanu. Augstāk stāvošs administrators var lūgt rediģēt iesūtīto Materiālu.
  9. Autors ir atbildīgs par portālā ievietotā Materiāla saturu. Tas ir Autora īpašums un Autors ir atbildīgs par Materiāla publicēšanai nepieciešamo atļauju un licenču iegūšanu. To iegūšana ir Autora pienākums pirms Materiāla publicēšanas. Iesūtot Materiālu portāla administrācijai, Autors apliecina, ka visas licences, atļaujas un citi nepieciešamie materiāli, lai publicētu konkrēto Materiālu, ir iegūti.

 

Portāls Dieviete.lv ir daļa no EON SIA mediju grupas.

Jautājumu gadījumā zvanīt +371 66 66 00 22 vai rakstīt info@dieviete.lv.

 

23.11.2017.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.