12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šī sieviete izdarīja 3 lietas, lai nomestu 40kg 1 gada laikā! Metode kura tik tiešām darbojas

 

Šo 26 gadus jauno sievieti sauc Amanda, vien 1 gada laikā viņai izdevās notievēt par veseliem 40kg. Viņa neizmantoja nekādas neveselīgās un veselībai kaitīgās diētas un negāja uz dārgiem fitnesa sporta centriem. Amanda svēra gandrīz 100kg, bet viņa spēja nedaudz mainīt savu dzīvesstilu un piepildīt savu sapni – notievēt! 

как быстро растянуть одежду

Kā notievēt bez diētām un ”aizvākt” lieko vēderiņu

Pirmais solis

Mērena fiziskā slodze tavam ķermenim palīdzēs tev atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Vien nepieciešams izpildīt 20 minūtes aktīvu darbību dienā, lai pietuvotos savam sapnim par notievēšanu. Izklausās neticami? Tas tiešām darbojas!

Pastaigas, riteņbraukšana, peldēšana, spēlējot volejbolu, kāpjot pa kāpnēm – tas viss neprasa lielu piepūli. Jūs varat izvēlēties jebkuru aktīvu darbību pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

как быстро растянуть одежду

Otrais solis
Ir nepieciešams kontrolēt daudzumu cik dienā tu apēd un kā zini – pārēsties arī nav labi. Šis uzdevums nav vienkāršs, tāpēc organismam būs vajadzīgs laiks, lai pielāgotos.

Šis uzdevums nenozīmē, ka nāksies atteikties no iemīļotajiem produktiem un ēdieniem, vienkārši nāksies visu sadalīt vienādas porcijās un ēdot nedaudz piebremzēt. 

как застегнуть молнию

Trešais solis

Noteikti vajadzēs uzturā lietot vairāk olbaltumvielas. Šādā veidā ātri vien var notievēt, nesabojājot cilvēka muskuļu audus. Turklāt, olbaltumvielu produkti pilnīgi apmierina izsalkumu. Kad jūties izsalcis atrodi ledusskapī olbaltumvielu produktu un ēd tos, pēc neliela daudzuma izsalkums pazudīs. Diemžēl šo metodi zaudēt svaru nedrīkst mēģināt cilvēkiem ar sirds slimībām.

как избежать пятен +от пота +на одежде

Šodien Amanda turpina uzturēt tādu pašu dzīves veidu un jūtas pārsteidzoši! Ir vērts izmēģināt, ja vēlies uzvilkt iespīlētas kleitas, kādas vienmēr esi vēlējusies. Draugi un tuvinieku noteikti pamanīs atšķirību tavā ķermenī!

Neaizmirstiet pastāstīt šo apbrīnojamo stāstu draugiem – viņi būs pateicīgi!

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.