8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Slavas dziesma mūsdienu vīrietim

 

pexels-photo-103123-large

Vai mūsdienās vajag slavēt savu vīrieti? Vai cilvēks vispār ir jāslavē? Un kura pienākums ir slavēt citus – līdzcilvēku, ģimenes locekļu, kolēģu vai terapeitu?

Cilvēka dzīves potenciālu nosaka viņa karma – viņa iestrādes no iepriekšējām dzīvēm, kuras, sākot no dzimšanas brīža, ir jārealizē šajā ķermenī un realizācijā. Katra doma, ēdiena kumoss, izteikts vārds un izvēlēts plāns nosaka arī turpmākās dzīves ritējuma gaitu. Tāpēc tik būtiski ir ne vien izteiktais, bet arī apēstais un izdomātais. Cilvēka iespējas dzīvē sasniegt savus mērķus nosaka viņa enerģijas apjoms. Tas, cik daudz planētas dod spēku katrai idejai un spējai to realizēt. Visu cilvēka dzīvi savā varā tur planētas. Jo viss notiek debesīs un realizējas uz zemes. Katram noteiktam laikam ir kāda kūrējošā jeb galvenā planēta, kas arī ar savu dabu izsaka ikdienas raksturu un pavērsienus. 

Kāpēc katra enerģijas apjoms izsaka iespējas, kas ļauj sasniegt noteiktus rezultātus dzīvē? Jo cilvēka izvēles kūrē viņa prāts, bet īstajā būtībā prāta loma ir ļoti ierobežota. Tas ir iemesls, kāpēc pozitīvā domāšana nestrādā. Tā ir šaura prāta spēle. Burtiski kā virtuvē – ja sagriezīsiet kartupeļus un domāsiet labas domas, par izsmalcinātiem čipšiem tos pārvērtīs vienīgi tehnoloģijas, zināšanas un prasmes, nevis gribēšanas, izsalkums un pārliecība par sevi. Tāpat arī prāta loma dzīvē ir nenovērtēta un, visbiežāk, pārvērtēta…

Slava, godkāre, ego, dvēseles labsajūta ķermenī, sociālais stāvoklis, pārliecība par sevi – to visu kūrē jeb virza mūsu dzīvē un karmā Saule. Saule ir ne vien acīmredzamākais debesu luminārijs, bet arī Dieva acs. Visuredzošā dievība, kas silda katra miesu un ļauj dzīvībai eksistēt uz zemes. Katra cilvēka dzimšanas kartē Saule ir noteiktā stāvoklī, kas arī izsaka cilvēka tieksmi pēc iepriekšminēto kvalitāšu apjoma. Tādejādi, slavas dziesmas neviennozīmīgi ir nepieciešamas ne vien vīrietim, bet katram, kam savu godkāri un varas tieksmi ir iestrādes apmierināt kompleksainā formātā un slēpjot savu nedrošību radīt iespaidu par varenību un spējām, kuras piemīt vienīgi izbiedētajam ego, nevis cilvēka apziņas būtībai. 

Cits stāsts ir dzīve attiecībās. Sadalot lomas, katram ir savi pienākumi un tiesības. Problēmas attiecībās rodas tad, kas otrs cenšas aizvietot partnera lomu vai sāk sacensties. Spēka zona ir vīriešu pusē. Vīrietis visu satur un nodrošina. Sieviete piemet pagalītes jeb mūsdienās piemet savu enerģiju. Ir Kali Juga laikmets. Karmas govs stāv uz trīs kājām. Viss ir ačgārni. Ir daudz problēmas, liela karma katram jaundzimušajam un pāri visam ir ikdiena un cīņa ar prasībām, vēlmēm, vajadzībām un iespējām.  

Sievietes loma šajā laikmetā ir atbalstīt savu vīrieti. Sievietēm lielākoties atliek izvēlēties sev partnerus ar mazāku enerģijas apmēru. Tas saistīts ar sliktām zināšanām par partnera izvēles principiem un vadlīnijām. Mazām meitenēm nestāsta, ka dzīves lielākais uzdevums ir atrast labu partneri, lai pēcāk pašas varētu izaugt un attīstīties šajās attiecībās. Balstot savienību uz kaislībām, pārejošām emocijām kā mīlestību vai merkantilu laikmeta aprēķinu, agri vai vēlu ir jāsastopas ar ikdienu un izdzīvošanas mākslu. 

Mūsdienu sievietes izdzīvošanas prasme attiecībās nosaka mākslu slavēt savu vīrieti. Iedrošināt viņu. Atbalstīt viņu. Uzklausīt viņu. Motivēt viņu. Saudzēt un lolot. Pareizi barot un tantriski relaksēt… Tas ir ne vien uzdevums, bet arī atslēgas lieta laimīgai kopdzīvei un saskanīgām attiecībām. Jo sievietes laime neslēpjas viņas individuālajā būtībā, bet tā iespējama vienīgi enerģijas apritē un attiecību labsajūtā. Jo vairāk enerģijas ir vīrietim, jo veiksmīgāka spēj būt viņa sieviete. Sieviete atraisa sevi enerģētiskā mijiedarbībā, tāpēc slavas dziesmas mūsdienu vīrietim!

0

Seko Inesei Dāvidsonei  arī sociālajos tīklos:

 hennaguru.eu

astrologika.lv

 facebook.com/HennaGuru.lv

facebook.com/maghas.tronis

 instagram.com/hennaguru.eu/

 twitter.com/Henna_Guru

 draugiem.lv/hennaguru/

 plus.google.com/+IneseDavidsone

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.