3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Izpētīsim savu laulības līniju uz rokas

 

Daudzas sievietes cenšas uzzināt, kāda būs viņu laulība un kad viņas apprecēsies. Hiromanti piedāvā to uzzināt pēc rokas. Protams, lai noteiktu precīzākas detaļas, labāk vērsties pie speciālista (ja jūs ticat hiromantijai). Bet šajā rakstā var izlasīt dažus pamatus.

1
1. veiksmīga laulība 2. atzars

Pēc kuras rokas zīlēt?

Skatīties vajag uz labo, ja esi labrocis un attiecīgi uz kreiso, ja esi kreilis. Bet ne visi hiromanti pieturas pie šāda uzskata. Mēs tagad necentsīsimes stingri pastāvēt uz savu, bet piedāvājam iet pa vienkāršotu ceļu.  

2
1. skandaloza laulība 2. raksturu nesaderība

Kur atrodas laulības līnija?

Vajag meklēt horizontālas līnijas, kas izvietotas uz plaukstas aizmugurējo pusi starp mazo pirkstiņu un sirds līniju. Hiromantijā nav tāda izpratne kā zīmogs pasē, tāpēc nevar pateikt skaidri, vai līnija ir laulība vai vienkārši tuvas attiecības. Bet, jo garāka līnija, jo ticamāk, ka tieši tā ir laulība.

Kā noteikt vecumu, kad varētu apprecēties?
Šeit jāņem vērā, cik gadi ir meitenei, kura par to interesējas. Ja līdz 40 gadiem, tad to noskaidro šādi – attālums no sirds līnijas līdz mazā pirkstiņa pamatnei ir nosacīti 40 gadi, pa vidu attiecīgi 20. Pēc laulības līnijas atrašanās vietas var noteikt vecumu. Ja sievietei ir vairāk par 40 gadiem, tad vajag rīkoties pretēji – mazā pirkstiņa pamatne ir 40, un sirds līnija – 80. Precīzāk tas strādā tiem, kuri ir līdz 35 gadus veci.

Kādi ir laulības līnijas veidi?

Pēc to veida var spriest par iespējamajām laulībām:

— līnija liecas uz augšu — nespēja noslēgt oficiālas laulības, bieži sastopams cilvēkiem, kuri pēc savas pārliecības nevēlas noformēt attiecības.

— līnija asi liecas uz leju – tādas līnijas īpašnieks nodzīvos ilgāk par savu partneri.

— līnija sadalās un pēc tam atkal savienojas, izvedojot tādu kā cilpu – pāris izšķirsies, bet pēc tam atkal saies kopā.

— līnija sazarojas – gaidāma plaisa vai šķiršanās, un iniciators būs šīs zīmes īpašnieks. 

— no līnijas lejup veidojas atvases, iespējas, dažas smalkas līnijas – laulību pavadīs slimības.

Un ko tad, ja laulību līnijas nav vai arī, ja to ir ļoti daudz?
Arī tā mēdz būt. Bet tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka cilvēks neapprecēsies vai arī tieši otrādi, mainīs laulātos kā cimdus. Mūsdienu hiromantijā laulību līniju traktē vispār bez piesaistes oficiālajām savienībām. Jo pēc būtības tas ir rādītājs tam, kā cilvēks var realizēt savu enerģiju attiecībā uz pretējo dzimumu. Tas ir, vai nu cilvēkam būs stabila aizraušanās, vai arī tie būs kaut kādi uzplaiksnījumi dažādos dzīves mirkļos. Ja līniju ir daudz, tas var liecināt par to, ka cilvēkam ir nepieciešami īpaši apstākļi, viņš ļoti uzmanīgi attiecas pret jūtu izrādīšanu un reti atklāj savas vēlmes pretējam dzimumam. Līniju trūkums tieši otrādi liecina par to, ka cilvēks nekaunas no savām aizraušanām un var negaidīti atdoties jaunajam aizraušanās avotam. 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.