5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 12. augusts 2016: gaidāmas dažādas grūtības, palīdzēs savaldīšanās

 
Diena darbā paies visai nemierīga, tomēr galarezultātā kopējais balanss būs pozitīvs. Būs strīdi, gan bez īpašām sekām. Jūs pats variet gan sabojāt, gan uzlabot attiecības ar kolēģiem. Varbūt labāk darba stundas pavadīt mierīgi un “neizlekt acīs”. 

Businesswoman using digital tablet in lobby

 
* Auns. Priecīgi jaunumi profesionālā sfērā. Jupiters, veiksmes un sekmju valdnieks, dos jums savu labvēlību. Darbā viss risināsies veiksmīgi. Ja esat bez darba, Jupiters dos atbalstu tā meklējumos. 
 
* Vērsis. Trīs spīdekļu vienlaicīga ietekme radīs grūtības. Šajā dienā vislabāk drusku nogaidīt labākus laikus. Cenšaties uz lietām skatīties ar reālu skatienu, sekojiet līdzi kolēģiem. Organizētība palīdzēts tikt arī pie sekmēm. 
 
* Dvīņi. Ar kolēģiem attiecības risināsiet savādāk, robežojoties ar nesavaldību. Vai nav laiks mainīt viedokli par lietām?
 
* Vēzis. Darbā viss kārtosies vai nu ļoti labi, vai ļoti slikti. Jūs mētāsities galējībās, bet gala rezultātā sasniegsiet panākumus, nostiprināsiet savu līmeni. 
 
* Lauva.  Strādājiet ar atdevi, un visas pārmaiņas galu galā novedīs pie pozitīva rezultāta. Kopumā jūs labi parādīsiet sevi darbavietā. Un varēsiet rēķināties ar savu tuvāko pilnu atbalstu. 
 
* Jaunava. Pārāk nesasprindzinieties! Lai ātrām un sekmīgām sasniegtu savus mērķus, lieciet likmi uz diplomātiju, ne uz rupju spēku. Pretējā gadījumā jūs riskējat iemantot ienaidniekus. 
 
* Svari.  Darbā ne viss būs gludi, daudz kur būs šaubas. No otras puses, jūs varēsiet iegūt mācības no iepriekšējām kļūdām. Bet tagadējās grūtībās nevainosiet likteni, bet gan sapratīsiet, kā visu varētu vērst uz labo pusi. 
 
* Skorpions.  Jūs sagaida ne mazums riskantu notikumi, tamdēļ šodien nevajadzētu pārāk izrādīt savu iniciatīvu. Neceriet uz vieglu peļņu – tāda darbošanās beigsies ar katastrofu. Saglabājiet augstasinību un esiet pacietīgs. 
 
* Strēlnieks. Planēta Plutons palīdzēs jums iekārtoties labākā vietā “zem Saules”. Īpaši labvēlīga diena brīvās profesijas pārstāvjiem, kā arī pētniekiem. 
 
* Mežāzis. Jums jāpievērš lielāka uzmanība slepenībai, jo ziņas par jūsu plāniem var aiziet nepareizās ausīs. Jūsu informāciju var izmantot konkurenti. Atcerieties: klusēšana ir zelts. 
 
* Ūdensvīrs. Merkūra ietekme uz jūsu profesionālo darbību būs labvēlīga, visos plānos darba lietas izdosies. Taču būs ne visai labvēlīga Marsa ietekme, tas sarežģīs attiecības ar kolēģiem. 
 
* Zivis.  Būs jūtama cenšanās caur pašrealizāciju darbā. Ja liksies, ka patreizējais darbs nedod visu to ko gribējāt, tad bez svārstīšanās meklēsiet jaunus horizontus. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.