8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Puisis sarīkoja izjokošanu – bildinājumu uz 1. aprīli, un meitene viņam par to cietsirdīgi atriebās

 

0000

Ņujorkas iedzīvotāja tiek apsūdzēta par sava puiša slepkavību, kuru viņa nošāva par tā pirmā aprīļa joku.

25 gadus vecais Rejs Džordans, kurš 3 gadus satikās ar 31 gadu veco Lisu Estevezu, viņu 1. aprīlī cietsirdīgi izjokoja: viņš nometās viņas priekšā ceļos un viņu bildināja. Bet, kad Lisa atvēra mazo kārbiņu, tad ieraudzīja tur nevis gredzenu, bet gan vārdus “April, april!”. Meitene uzreiz paķēra puiša pistoli, kas atradās blakus dīvānā un iešāva Rejam krūtīs, no kā puisis acumirklī nomira.

Policija atbrauca pēc tam, kad kaimiņi bija ziņojuši par šāvienu. “Mēs atbraucām uz nozieguma notikuma vietu un ieraudzījām Džordana kunga līķi, – komentē policijas oficieris Džeims Patersons.  – Viņam blakus gulēja gredzena kārbiņa ar apsveikumu 1. aprīlī, un es uzreiz sapratu, kas ir noticis”. 

Lisu atrada vannasistabā – viņa skatījās video youtube kanālā par to, kā tikt vaļā no līķa. Meitene laikam nebija dzirdējusi policiju ienākam mājā, jo viņai ausīs bija austiņas. Viņu arestēja: tagad viņai draud 40 gadi cietumā.

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

  1. vírietis nebija pelníjis savienu krutis, bet kartigu pliki pa seju gan! nu nevar jokot ar un ap bildinájumu, jebkura sieviete par to sapno ka dazs labs par ferrari garaza.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.