9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Lai tiktu pie bērniņa, viņas pēc palīdzības griezās spermas bankā. Pēc 3 mēnešiem viņas bija šokā

 

00

Kad Dženifera Krambleta un viņas draudzene Amanda Zinkona 2011. gada beigās nolēma dibināt ģimeni, viņas nolēma, ka Džena paliks stāvoklī mākslīgās apaugļošanas ceļā. Pāris devās uz spermas banku savā dzimtajā Ohaijo štatā ASV, lai atrastu piemērotu donoru.

Tā kā bija iespējams izvēlēties, topošie vecāki gribēja, lai bērniņš būtu līdzīgs arī Amandai: gaiši mati, zilas acis un, protams, balta āda.

1

Meitenes izdarīja savu izvēli, Dženifera izgāja procedūru un palika stāvoklī, viss bija labi, kamēr nepienāca laiks dzemdēt. Mammas bija šokā, kad pasaulē ienāca ne tāds bērniņš, kādu viņas bija gaidījušas. Ne tikai meitenīte nebija zilacaina blondīna, viņa vēl izrādījās tumšādaina! Vecāki bija šokā.

2

Kā jau varēja paredzēt, bankā bija sajaukti spermas paraugi. Dženifera, protams, bija šokā, ļoti dusmīga un vīlusies, un viņa arī vienkārši baidījās audzināt tumšādainu bērniņu, jo pati bija izaugusi “baltādaino pilsētā” Ohaijo. Viņa neko nezināja par afroamerikāņu kultūru un nebija tam gatava. Turklāt viņa baidījās, ka viņas konservatīvā ģimene nepieņems tādu bērnu.

3

Bet vecāki, protams, meitenīti iemīlēja un ar prieku viņu audzina, kaut arī iesūdzēja tiesā spermas banku, kas pieļāva tādu rupju, liktenīgu kļūdu.

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.