0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Sadzīves horoskops – 16. augusts 2016: jūs mēģinās provocēt, bet jūs tām lietām ejiet ar līkumu

 
Šodiena ir tāda, ka apkārtējie jūs gribēs ķircināt, ar jums centīsies konfliktēt. Tomēr vislabāk jums darīt to – no visa norobežojieties un nodarbojieties ar kādiem interesantiem, intelektuāliem projektiem. Daži no jums paši uzsāks dažu dusmīgu dialogu, un var sagadīties – kāda sena problēma atrisināsies. 
000
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis).  Ja kāds no apkārtējiem jūs kaitinās vai provocēs, tad īstais brīdi būs šo nolikt pie vietas. Kamdēļ jums jāsamierinas, ja tas otrs nekādi pats nepiestrādā pie mierizlīguma. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs).  Šodien jums sagribēsies noslēpties no apkārtējiem.  Un no pasaules kopumā. Tā arī dariet.  Nav vajadzības piespiedu kārtā sabiedriski ņemties, ja neesiet uz to noskaņojies.  Labāk sēdiet mājās un nodarbojieties ar kādu radošu projektu. 
 
* Dvīņi (21. maijs  –  21. jūnijs).  Šodien būsiet uzmanības centrā  – un no visām pusēm saņemsiet patīkamas uzslavas un komplimentus.  To skaitā no varas pārstāvjiem.  Nepalaidiet šo brīdi garām, jo tagad iespējams paveikt tās vēlmes, par kurām sen sapņojāt. 
 
* Vēzis (22. jūnijs  –  22. jūlijs).  Jums gribēsies pie malas nomest ikdienas lietas un doties kādās izpriecās – taču jāatceras, ka šodien tas var novest dažām problēmām. Tamdēļ šodien dienas pirmajā pusē veiciet savus pienākumus – un tad vakarā varēsiet pavadīt laiku ar saviem draugiem. 
 
* Lauva (23. jūlijs  –  23. augusts).  Šodien jums pavisam noteikti nevajadzētu ieslīgt nepamatotā kautrībā. Un nevajag piezemēt savus panākumus un uzvaras. Taisni otrādi, cenšaties ar tiem normas robežās palielīties, tad saņemsiet pelnītus aplausus un atzinību. 
 
* Jaunava (24. augusts  –  23. septembris).   Aktīvi izrādiet emocijas saskarsmē ar apkārtējiem. Kad jūsu sarunas biedri redzēs, ko jūtat, tad arī viņiem būs daudz labāk saprast, ko runājiet. Protams, nevajadzētu aizmirst par takta sajūtu un mērenu atturēšanos. 
 
* Svari (24. septembris  –  23. oktobris).  Visticamāk, šajā dienā  būsiet nodarbināts ar sadzīves klapatām. Savā mājāt tad  taisiet uzkopšanas darbus, kā arī mainiet kaut ko iekš dzīvokļa interjera.  Tagad šādi darbi veiksies ar pievienoto vērtību nākotnē. 
 
* Skorpions (24. oktobris  –  22. novembris).  Sajutīsiet, dažs no draugiem ir uz robežas, lai veiktu kādu neapdomīgu darbību. Pacentieties viņu apturēt.  Vediet sarunu ar viņu, pasakot –  ka šāda rīcība ir stipri nelādzīga. 
 
* Strēlnieks (23. novembris  –  21. decembris).  Apkārtējie nāks pie jums ar visādiem lūgumiem un jautājumiem, bet jums knapi pietiks laika, lai katram iedalītu uzmanību. Pieklājīgi no tā atsakieties, un apkārtējie to sapratīs. 
 
* Mežāzis (22. decembris  –  20. janvāris).   No rīta ieturiet labas brokastis, jo dienā būs pamatīgs darbs. Visticamāk – intelektuāls. Jūs saskarsieties ar oriģināliem uzdevumiem un sarežģītām problēmām. Kuru risināšanā būs jāiesaista visi mentālie spēki. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris  –  19. februāris).  Vai savai veselībai jūs pēdējā laikā pievērsāt uzmanību? Laikam jau nē. Sāciet nodarboties ar sportu un naktīs kārtīgi izguļaties – un jūsu garastāvoklis ļoti ātri uzlabosies. 
 
* Zivis (20. februāris  –  20. marts).   Apkārtējie provocēs jūs – caur sīkiem konfliktiem un drāmām, bet jums nevajadzētu tur ņemt dalību. Labāk norobežojieties un darbojieties ar kādām radošām lietām, projektiem. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.