3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Visspēcīgākās Zodiaka zīmes

 

0000

Pārsteidzoši, bet daži zvaigznāji, kas īpaši izceļas ar izlēmību un pārliecību par sevi, spēcīgāko zīmju sarakstā nav iekļuvuši. Kuras tad ir visspēcīgākās zīmes, un kādi to spēki parādās dzīvē?

Jāprecizē, ka runa ir par morālo, garīgo spēku, nevis fizisko. Kā saka Vasilisa Volodina: “Katrā stihijā var izdalīt pa vienai spēcīgākajai zīmei”. 

Gaisa stihija:

  1. Ūdensvīrs

Gaisa stihijā visspēcīgākā Zodiaka zīme ir Ūdensvīrs. Neskatoties uz zināmu sapņainību un tieksmi pēc augstiem ideāliem, šī zīme, kura var daudzkārt dzīvē izciest grūtības, nekad nenolaidīs rokas. Ūdensvīri spēj ātri pielāgoties jebkurām izmaiņām dzīvē, kas arī padara viņus morāli stiprākus.

  1. Svari

Otrajā vietā pēc gara spēka gaisa stihijā ir Svari. Viņi nemaz nav tik vāji, bet viņiem ir slikts ieradums mētāties ar savu enerģiju un nenovest lietu līdz galam. Viņi ātri zaudē entuziasmu un vēlēšanos, un kopā ar to arī mērķi.

  1. Dvīņi

Visvājākā zīme šajā stihijiā ir Dvīņi. Viņi nevar koncentrēties uz vienu lietu, viņiem bieži pietrūkst atbalsts no malas. Kad viņus piemeklē grūtības, viņi krīt panikā un lūdz citu cilvēku palīdzību.

Uguns stihija:

  1. Strēlnieks

Uguns stihijā visspēcīgākais ir Strēlnieks. Šīs zīmes pārstāvji nekad neīd un cenšas saglabāt cilvēcīgumu jebkuros apstākļos. Viņi māk kontrolēt savas emocijas, nepadodas provokācijai, un viņiem vienmēr ir savs viedoklis. Viņu spēks ir optimismā un uzskatu plašumā.

  1. Lauva

Otrajā vietā – Lauva. Pirmajā brīdī liekas, ka šīs zīmes pārstāvji izskatās spēcīgi un valdonīgi cilvēki. Bet viņi lielā mērā ir atkarīgi no ārējiem apstākļiem un no apkārtējo viedokļa. Lauvām pastāvīgi ir nepieciešams atbalsts un uzslava. Ja tā nebūs, viņi ātri nokārs degunu.

  1. Auns

Visvājākā uguns stihijas zīme ir Auns. Neskatoties uz to, ka šī zīme ir ļoti aktīva un darbīga, savā stihijā tā ir vāja. Auni nemāk kontrolēt emocijas, viņi ir pārāk pakļauti tam, kas notiek viņu dvēselē. Reizēm Auni rīkojas neprātīgi, kas noved pie vēl sarežģītākām situācijām.

Zemes stihija:

  1. Mežāzis

Zemes stihijā visspēcīgākā zodiaka zīme ir Mežāzis. Viņš ir uzstājīgs, izlēmīgs un konsekvents. Viņu ir grūti aizvainot un sāpināt. Pat, ja viss ir slikti, viņš tik un tā virzīsies uz savu mērķi, kaut vai arī maziem un nesteidzīgiem solīšiem.

  1. Jaunava

Jaunavas ir otrajā vietā pēc zemes stihijas gara spēka. Viņas bieži rada spēcīga cilvēka iespaidu, bet reizēm nav spējīgi pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, un vienkārši sāk plūst pa straumi.

  1. Vērsis

Vērsis ir visvājākā zemes stihijas zīme. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk pārmaiņas. Visu savu dzīvi viņi grib nodzīvot mierā un laimē, bet, ja viņu plāni sabrūk, Vērši kļūst neaizsargāti.

Ūdens stihija:

  1. Zivis

Ūdens stihijā visspēcīgākā zīme ir Zivis. Turklāt, tās ir spēcīgas ne tikai starp savas stihijas zīmēm, bet starp visiem zodiakālā horoskopa zvaigznājiem. Tas var likties nedaudz dīvaini, jo Zivīm bieži pilnībā iztrūkst saikne ar reālo pasauli. Tajā arī ir viņu spēks. Zivis var ilgu laiku paciest, gaidīt un cerēt. Tāds gara spēks palīdz viņiem cīnīties par savu laimi līdz galam.

  1. Skorpions

Skorpions nav tik spēcīgs kā Zivis. Viņa vājība ir tā, ka viņš var ilgu laiku sevī krāt emocijas. Tās viņu ēdīs no iekšpuses, padarot viņu arvien vājāku un vājāku.

  1. Vēzis

Vēzis ir visjūtīgākā zodiaka zīme savā stihijā. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi un ievainojami. Viņiem vienmēr ir nepieciešams morāls atbalsts un palīdzība. Ja blakus neviens nebūs, tad Vēži to uztvers par zīmi tam, ka neko mainīt vairs nevar, un iekritīs depresijā.

Bet skaidrs ir tas, ka piedzimšana vājas Zodiaka zīmes aizgādnībā nav obligāts nosacījums tam, ka cilvēku vajās neveiksmes, un ka viņa dzīve būs grūta. Tāpat arī spēcīgas zīmes aizbildniecība nenozīmē, ka cilvēks var daudz sasniegt bez īpašas piepūles. Nevajag aizmirst, ka katrai Zodiaka zīmei ir savas priekšrocības un savas ietekmes sfēras. Galvenais atcerēties, ka rakstura spēks netiek dots tikai piedzimstot vien. To var iegūt dzīves gaitā ar pieredzi un grūtību pārvarēšanu.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.