1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

8 iemesli, kāpēc Tev vajadzētu izmēģināt randiņu online

 

pexels-photo-134993-large

Nav noslēpums, ka randiņi internetā 2016. gadā ir sasnieguši vēl nebijušu popularitāti. Pat, ja esi diezgan skeptiski noskaņota, ir vērts pamēģināt – neziņa par to, ko vari iepazīt, vienmēr ir intriģējoša! Nepieciešami vairāki iemesli lai Tevi pārliecinātu? Lasi tālāk!

  1. Pavisam vienkāršs process

 Lielākā daļa iepazīšanās portālu sniedz iespēju ērti, ātri, pārskatāmi  un nekavējoties apskatīt interesējošus profilus. Arī reģistrēšanās portāliem ir vienkārša – citviet pietiek vien ar e-pastu.

  1. Daudz labāk par aklajiem randiņiem

Aklie randiņi ietver pārāk lielu, saspīlētu uzsvaru uz to, lai tie izdotos veiksmīgi. Ja gadījumā aklā randiņa laikā nerodas “dzirkstelīte”, jūties vainīga un atbildīga par to.  Taču randiņi internetā  nodrošina  iespēju ātri un viegli turpināt meklējumus bez sarežģījumiem un sirdsapziņas pārmetumiem gadījumos, ja cilvēks nepiesaista Tavu uzmanību.

  1. Vienmēr pastāv iespēja izvēlēties sev piemērotāko

Interneta vide vienmēr atstās brīvu izvēli, iespēju dot priekšroku simpātijām, kā arī sekot sirdsbalsij. Intervāls no profila bildes aplūkošanas mirkļa līdz atbildēm sarunas laikā, ir lielisks ierocis, kā izveidot nevainojamu pirmā iespaida plānu.

  1. Daudz vairāk iespēju

Fakts, ka interneta vidē ir daudz vairāk brīvu kandidātu nekā, piemēram, kafejnīcās, uz ielas vai klubā, ļauj precīzi izvēlēties un noskatīt tieši to, par ko sapņo. Randiņi internetā dāvā iespējas komunicēt ar neierobežotu skaitu cilvēku pat saspringta grafika gadījumā.

  1. Izvairīšanās no neatbilstības

Pārtrauci tikties ar kādu, kurš Tev nekad nemaz nav paticis? Randiņi interneta vidē ļauj ērtāk apdomāt potenciālā partnera izvēli jau pirms komunikācijas uzsākšanas, kaut vai pirms izvēles doties uz pirmo randiņu klātienē, iegūstot informāciju par personu facebook.com. Tādējādi, pastāvot savstarpējām simpātijām, kas izveidojušās e-vidē, iespējamība, ka tikšanās klātienē būs veiksmīga, tikai palielinās.

  1. Iespēja uzsākt randiņu jebkad un jebkur

Garlaicīga darbadiena? Gaidi draugus, kas aizkavējušies? Lielākā daļa randiņu portālu piedāvā iespēju lejuplādēt arī aplikācijas telefonā, tāpēc randiņu spēj uzsākt teorētiski jebkad un jebkur, randiņš principā jau atrodas Tavā somiņā, lai kurp arī dotos. Aplikācijas sniedz Tev vēl lielāku komfortu un brīvību!

  1. Online/tiešsaites attiecības saglabājas ilgtermiņā

 Nesenie pētījumi ziņo, ka pāriem, kas iepazinušies internetā biežāk izdodas piedzīvot īstu mīlestību un patiesas jūtas. Šie pāri arīdzan ir laimīgāki un viņu starpā ir statistiski mazāk šķiršanās gadījumu nekā tiem pāriem, kas iepazinušies “tradicionālā” ceļā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.